Connect with us

8ος Όμιλος

Παραμένει ο Μιχάλης Στη Θύελλα Καμαρίου/Φιέστα στις 3/6-Μικρές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικο

Published

on

Στο πρόσωπο που άφησε τη σφραγίδα του ώστε η Θύελλα Καμαρίου να γίνει πρωταγωνίστρια στις Κυκλάδες και να στεφθει για πρώτη φορά πρωταθλήτρια θα εμπιστευτεί η διοίκηση της ομάδας τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας και τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μιχάλης θα παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στο τιμόνι των πρωταθλητών αφού συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου ώστε να παραμείνει στη ομάδα.

Με την παρουσία του, την προσωπικότητα του, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα ο έμπειρος κόουτς συνέβαλε ώστε ο σύλλογος να πετύχει το στόχο της ανόδου και η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο στις Κυκλάδες.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές αφού σκοπός αποτελεί να στηριχθεί το έμψυχο δυναμικό το οποίο έφερε το σύλλογο στο… έβερεστ του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου, ενώ θα γίνουν 5-6 κινήσεις με παίκτες που θα βρίσκονται στην… πρώτη γραμμή.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο την  Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα, με το μενού να περιλαμβάνει… beach volley, ποδήλατο και… μπάσκετ.