Connect with us

stoplekto

Παραιτήθηκε ο Χάρης Γαλούνης από την ΑΕ Περάματος

Published

on

Την παραίτηση του υπέβαλε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων ο προπονητής της ΑΕ Περάματος Χάρης Γαλούνης . Με γραπτή του δήλωση ανέφερε τα παρακάτω :

«Μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού και το γενικότερο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας μου που μας αφήνει στην ουρά της βαθμολογίας η παραίτηση μου από το πόστο του πρώτου προπονητή είναι σχεδόν επιβεβλημένη. Ήρθα σε μια από τις καλύτερες και πιο εμβληματικές ομάδες του Πειραιά και ένοιωσα και εγώ την χαρά να είσαι μέλος αυτού του συλλόγου. Το ποδόσφαιρο για τους προπονητές είναι περίεργη περίπτωση και πρέπει να ξέρεις να ζείς με όλο αυτό..

Ευχαριστώ τους παίκτες μου την διοίκηση (ειδικά τον κύριο Ζαχαρόγλου φίλο και γενικό αρχηγό του συλλόγου) τον φροντιστή κύριο Γαρυφάλλου Γιάννη και όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη συμπαράσταση και αναγνώριση προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ τον Κώστα Ξηρό επίσης για τα φιλικά του συναισθήματα και τον τρόπο που με αντιμετώπιζε όλο  αυτό το διάστημα..Φεύγω σαν φίλος και θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο εκεί που έχει ξεκινήσει ένα άλλο έργο από τα τμήματα ακαδημίας..Εύχομαι στο σωματείο να βρει γρήγορα τον δρόμο του και στα αγωνιστικά αλλά και στα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα..Η ομάδα είναι καλή και σίγουρα της αξίζει άλλη τύχη..

Με εκτίμηση προπονητής ποδοσφαίρου.

Χάρης Γαλούνης»