Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραιτήθηκε ο Σκλάβος από τον Αργοναύτη. Αναλαμβάνει ο Σκαλτσάς

Published

on

Την παραίτηση του, από την ομάδα του Αργοναύτη, υπέβαλλε ο  προπονητής της ομάδας Μπάμπης Σκλάβος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους . Ο νεαρός τεχνικός που ανέλαβε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι  αποχωρώντας  αφήνει την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμη του Αίαντα Σαλαμίνας .

Για την αποχώρηση του ο Μπάμπης Σκλάβος δήλωσε:

“Μετά από ένα σχεδόν 6μηνο παρουσίας στην ιστορική ομάδα του Αργοναύτη, αποφάσισα να παραιτηθώ για καθαρά προσωπικούς λόγους.

Νιώθω υπερήφανος που υπήρξα στρατιώτης αυτής της πραγματικά μεγάλης ομάδας με την τεράστια ιστορία και που σε αυτούς τους 6 μήνες μαζί με τα παιδιά της ομάδας κάναμε τεράστιο αγώνα για να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α κατηγορία, αφήνοντας, μέχρι στιγμής, την ομάδα εντός στόχων.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Αργοναύτη για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.”

*Η διοίκηση του συλλόγου κινήθηκε αμέσως για τον αντικαταστάτη του .  Σύμφωνα με πληροφορίες τον βρήκε στον πρόσωπο του Βαγγέλη Σκαλτσά , προπονητή της εφηβικής ομάδας της Αμφιάλης. Οριστικά  το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα .