Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραιτήθηκε ο Κινδιλιδης από την Αθηναιδα

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξανδρος Κινδιλιδης έκανε γνωστή στη την παραίτηση του από την προεδρία της Αθηναιδας. Αναλυτικά το κείμενο:

Φιλεςφιλοι της Αθηναιδας
ειμαι στην δυσαρεστη θεση να ανακοινωσω και επισημα πλεον την παραιτηση μου απο την θεση του Προεδρου της Αθηναιδος.
Μαζι μου δηλωνουν την παραιτηση τους απο το Διοικητικο Συμβουλιο ο Αντιπροεδρος κ.Εμμανουηλ Κινδυλιδης και τα μελη του ΔΣ Γιαννακοπουλος Χριστος,Μπαρμπαδημος Νικολαος και Σωτηριου Αντωνιος.
Μετα απο δυο χρονια συναιχων επιτυχιων που συνοδευτικαν απο ισαρυθμους τιτλους πραγμα σπανιο στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο η Αθηναιδα βρεθηκε και παλι στην Α Κατηγορια.
Στο τελευταιο Διοικητικο Συμβουλιο στο οποιο προιδρευσα δημιουργηθηκαν καταστασεις οι οποιοες δεν τιμουν το ιστορικο σωματειο της Αθηναιδας.Χρησιμοποιηθηκαν χαρακτηρισμοι και οροι που δεν αρμοζουν ουτε στην προσωπικοτητα μου αλλα ουτε και των υπολοιπων που δηλωνουν παραιτηση.
Εγω προσωπικα αλλα και οι στενοι συνεργατες μου ολο το προηγουμενο διαστημα θεσαμε ως στοχο ζωηςτην επαναφορα της Αθηναιδας στην Α Κατηγορια και τα καταφεραμε.Δυστυχως ομως πολλοι απο το Δ.Σ ειχαν διαφορετικες αποψεις σε πολλα θεματα.
Ηθελα η Αθηναιδα να παλεψει μεχρι τελους για την σωτηρια της και για αυτο το λογο ειχα ηδη δρομολογησει μεταγραφες πρωτοκλασατων ποδοσφαιριστων.Δυστυχως ομως τα γεγονοτα που διαδραματιστηκαν και οι διαφορες αποψεις που ακουστηκαν αλλα και λογοι ευθυξιας δεν μου επιτρεπουν να συνεχισω το εργο μου.
Θεωρω οτι ομαδες σαν την Αθηναιδα δεν μπορουν να γινονται συμπληρωμα αλλων ομαδων.Επισης θεωρω οτι οταν ενας Προεδρος δεν συμφωνει με τα μελη του και αγαπα την ομαδα του πρεπει να αποχωρει και να δινει τη θεση του σε αλλους που θεωρουν οτι εχουν καλυτερες αποψεις .Αυτοι βεβαια αναλαμβανουν και την ιστορικη ευθυνη να αποδειξουν οτι οι πραξεις τους θα κανουν την Αθηναιδα καλυτερη και θα την οδηγησουν σε καλυτερους δρομους και οχι να την οδηγησουν στην αβυσσο.
Αποχωρω απο την Προεδρεια της Αθηναιδας απογοητευμενος απο πολλους συνεργατες μου και το χειροτερο απο αυτους που θεωρουσα πολυ στενους μου.Απο αυτους που οταν τους εδινα να σηκωσουν τα πρωταθληματα δακρυζαν απο χαρα και συγκινησα.Η σταση κυριως αυτων με οδηγησε στην παραιτηση.
Εκανα και εγω λαθη κατα αλλους πολλα κατα αλλους λιγα.Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι εκανα κατα την γνωμη μου οτι ηταν ανθρωπινος δυνατον για μενα για το καλο της Αθηναιδας,
Δεσμευτηκα να μην ανακοινωσω την παραιτηση μου καθως ειχε υποβληθει απο την προηγουμενη Πεμπτη καθως σημερα το υπολοιπο Δ.Σ συνεδριαζε .Δυστυχως παρα το γεγονος οτι εκφραστηκε η επιθυμια της επιστροφης μου απο μελη του Δ.Σ οροι ευθυξιας που εθεσα δεν εγιναν αποδεκτοι
Καποιοι εθεσαν το εαυτο τους πανω απο την Αθηναιδα.Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να γνωριζουν οτι οδηγουν την ιστορικη ομαδα σε ενα στροβιλισμο που δυσκολα θα μπορεσει να ανταπεξελθει.
Θελω να ευχαριστησω θερμα ολους τους ποδοσφαιριστες που προσπαθησαν να πεισουν τα υπολοιπα μελη του Δ.Σ προκειμενου να επανελθω αλλα να ευχαριστησω ολα αυτα τα παιδια για τα καλα τους λογια τα οποια πραγματικα με εκαναν να δακρυσω πολλες φορες.Οι ποδοσφαιριστες τουλαχιστον καταλαβαν την προσφορα μου.
Θελω επισης να ευχαριστησω θερμα ολους τους προπονητες που συνεργαστηκα αυτα τα χρονια και συγκεκριμενα τον Μανωλη Θεμελη τον Θαναση Ζαμπουρα τον Γιωργο Βαιτση και τον Γαληνο Νικολαιδη.
Ιδιαιτερα θελω να ευχαριστησω τον Θαναση Ζαμπουρα που μαζι πανυγηρισαμε δυο πρωταθληματα και ανεβασαμε την Αθηναιδα στον εβδομο ουρανο.
Θελω ομως να ζητησω συγνωμη απο ολους οσους στεναχωρησα μα ομως θελω πρωτιστως να ζητησω συγνωμη απο την οικογενεια μου.Μαζι με τον αδερφο μου βαλαμε την Αθηναιδα πολλες φορες πανω απο το σπιτι μας.Το αποτελεσμα μας απογοητευσε οικτρα.
Ευχομαι στην Αθηναιδα να βρει και παλι το δρομο της και ελπιζω να ξεφυγει απο το ζοφερο μελλον που διαφαινεται αυτη τη στιγμη.
Θα παραμεινω απλος θεατης της ομαδας που υπηρετησα με την γλυκια αναμνηση των υπεροχων στιγμων που περασα αλλα και με τη βδελυγμια των υστατων στιγμων.