Connect with us

stoplekto

Παραιτήθηκε ο Δ. Κατσάνος από τον Αστέρα Κερατσινίου

Published

on

Δεν θα συνεχίσουν μαζί ο Αστέρας Κερατσινίου και ο Δημήτρης Κατσάνος. Ο ικανός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του , για προσωπικούς λόγους , όπως επικαλέστηκε .

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας, τόνισε:

Με αφορμή την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Κερατσινίου ,θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση για την τιμή που μου έκανε και την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θα ήθελα να διευκρινίσω οτι οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά καθαρά προσωπικοί. Η ομάδα έχει ήδη εκπληρώσει τον πρωταρχικό της στόχο (play off) στο τέλος του πρώτου γύρου και εύχομαι ολόψυχα στο τέλος της χρονιάς να επιτύχει την άνοδο. Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που δούλεψα από την αρχή της χρονιάς για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία που είχαμε, την εμπιστοσύνη που μου επέδειξαν και τους εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Αστέρα Παναγιώτης Ιωακείμ δήλωσε :

«Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Κατσάνο για την προσφορά του στην ομάδα . Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην  καριέρα . Η πόρτα του Αστέρα θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply