Connect with us

stoplekto

Παραιτήθηκε ο Δ. Κατσάνος από την Χαλκηδόνα

Published

on

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της Χαλκηδόνας   υπέβαλλε ο προπονητής Δημήτρης Κατσάνος. Με γραπτή του  δήλωση αναφέρει  χαρακτηριστικά:

«Με αφορμή την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους από την ομάδα της Χαλκηδόνας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την Διοίκηση της και ιδιαίτερα τους κ. Μαρούλη, Ζαρκαδούλα και Κοτταράκο με τους οποίους είχα πιο στενή συνεργασία, για την τιμή που μου έκαναν ,με το να μου εμπιστευτούν την τεχνική ηγεσία της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων κ.Χαλά Νίκο για την στήριξη του και την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε .Όλοι οι παίκτες μαζί και ένας ένας ξεχωριστά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ότι μπορέσαμε να καταφέρουμε και τους ευχαριστώ από καρδιάς .Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ η ομάδα και οι άνθρωποι της να καταφέρνουν να υλοποιούν τους στόχους που θέτουν κάθε χρονιά γιατί πραγματικά το αξίζουν.»

Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί  τον Δημήτρη Κατσάνο για την προσφορά  του  και τονίζει ότι προσπάθησε να τον μεταπείσει να μην εμμείνει στην παραίτηση του χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ήδη ο σύλλογος κινείται για τον αντικαταστάτη του  χωρίς όμως να βιάζεται για να τον κλείσει αφού υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.

Προσωρινά χρέη τεχνικού θα εκτελεί ο προπονητής της εφηβικής ομάδας Κώστας Κισαπίδης .