Connect with us

6ος Όμιλος

Παραίτηση Χατζηαλέξη στον Ιωνικο

Published

on

Μέσω ανακοίνωσης που  δημοσιοποίησε stoplekto.gr ο προπονητής, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έκανε γνωστό ότι παραιτείται από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού, εξηγώντας ουσιαστικά τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “Rangers”.

Αναλυτικά, το κείμενο:

Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αποστόλου που μου έδωσε για δεύτερη φορά την ευκαιρία να γίνω και εγώ μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ιωνικού.

Στις 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Αποστόλου να αναλάβω να γίνω προπονητής του Ιωνικού και από την αρχή ήξερα ότι το έργο μου θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο αφού σε 15 ημέρες ξεκινούσε το πρωτάθλημα χωρίς ουσιαστικά η ομάδα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της και χωρίς να έχει δουλευτεί από εμένα. Ήξερα πως μαζί με τον κ. Αποστόλου θα δίναμε έναν άνισο αγώνα αλλα όπως όμως και να έχω δουλέψει ως τωρα πάνω απ’ όλα έβαζε το καλό της ομάδας και το ίδιο έκανα και τώρα βάζοντας στην άκρη το προσωπικό μου συμφέρον και προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορούσα. Σε όλες τις ομάδες όλα μπορούν να αλλάξουν εκτός από τρια πράγματα. Το σήμα της, η πόλη της και ο κόσμος της που την αγαπάει και την ακολουθεί Επειδή βγήκε μια ανακοίνωση από μερίδα οπαδών της ομάδας που αναφέρονταν στο όνομα μου πως η επιθυμία τους είναι απόλυτα αποδεκτή από εμένα και ως εκ τούτου περίμενα τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ερμή Κορυδαλλού για να μην αφήσω την ομάδα ξεκρέμαστη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και δηλώνω την παραίτηση μου. Επειδή τα έχω σκεφτεί όλα βάζοντας το καλό της ομάδας πάνω απ’ όλα υπάρχουν δέκα ημέρες ώστε η ομάδα να βρει νέο προπονητή και να πάει κατάλληλα προετοιμασμένη στο σημαντικό αγώνα με τον Πέλοπα Κιάτου. Κλείνοντας εύχομαι η ομάδα να βρει τον κατάλληλο προπονητή που θα προσφέρει περισσότερα από εμένα ώστε να ξαναβρει το δρόμο της. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και αν συγκεντρώσει τις δυνάμεις της αφήνοντας ο καθένας τα μικροσυμφέροντα του στην άκρη θα επανέλθει εκεί που της αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα.