Connect with us

stoplekto

Παραίτηση η Ι. Κωνσταντινίδου από την ΕΠΣΔΑ

Published

on

Από την αρχιδιατητή της ΕΠΣΔΑ Ιωάννα Κωνσταντινίδου λάβαμε την παρακάτω επιστολή στην οποία δηλώνει την παραίτησή της από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης μετά από εξίμισι χρόνια. Παρακάτω η επιστολή:

« Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Πριν εξίμισι χρόνια δέχτηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόταση του κυρίου Τζανόπουλου να αναλάβω τα ηνία της διαιτησίας της Δυτικής Αττικής. Η ξεχωριστή του προσωπικότητα και το ανοιχτό του μυαλό καθώς και η διορατικότητα που τον χαρακτηρίζουν, να εμπιστευτεί μία γυναίκα- κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά πανελληνίως- στο πόστο του αρχιδιαιτητή, με έκανε να συνεργαστώ μαζί του για εξίμιση ολόκληρα χρόνια. Ήταν πάντα δίπλα μου, υποστηρικτής και συνεργάτης στην προσπάθεια που κατέβαλα. Η Δυτική Αττική απέκτησε πολλούς και καλούς διαιτητές που αγωνίζονται σε όλες τις κατηγορίες και έβγαλε δεκάδες νέους διαιτητές μέσα από τις 8 σχολές που έγιναν υπό την προεδρεία μου. Έκανε ρεκόρ μεταγραφών από όλες τις ενώσεις σχεδόν της Ελλάδας, αφού οι περισσότεροι διαιτητές που μετακόμιζαν στην Αθήνα επιθυμούσαν να μεταγραφούν στη Δυτική Αττική αφού εκεί γινόταν σωστή και καλή δουλειά όπως είχαν ενημερωθεί. Θέλησα οι διαιτητές να αισθάνονται την Ένωση σαν σπίτι τους και να είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, για αυτό και πέρα από τα καθιερωμένα καθήκοντά μας διοργάνωνα και άλλες εκδηλώσεις. Ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα και παρακαλώ εσάς πρόεδρε και το ΔΣ της Ένωσης να αποδεχτείτε την παραίτησή μου για καθαρά προσωπικούς λόγους. Οι αξίες μου, η αξιοπρέπειά μου και η ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ 29χρονη ενεργή ενασχόλησή μου με την διαιτησία με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εσάς προσωπικά για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε αλλά και για τον ακέραιο χαρακτήρα σας που συνέπλεε με τον δικό μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του ΔΣ για την ευγένεια και την στήριξη στο πρόσωπό μου.  Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην γραμματέα της Ένωσης και συνεργάτη μου, κυρία Κωνσταντίνα Φράγκου. Ευχαριστώ όλα τα σωματεία της Δυτικής Αττικής και όλους τους ποδοσφαιριστές -αθλητές των τοπικών κατηγοριών αλλά και των παλαιμάχων. Ευχαριστώ τους αληθινούς δημοσιογράφους που με στήριξαν. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου αρχιδιαιτητές από όλοι την Ελλάδα για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της δουλειάς μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διαιτητές της Δυτικής Αττικής, γιατί πιστεύω ότι αυτοί ιδρώνουν και θέλουν να απονείμουν δικαιοσύνη. Προσωπικά θέλω να ομολογήσω ότι ο κρυφός μου στόχος ήταν να γίνουν καλύτεροι, γιατί ένας κακός άνθρωπος δεν μπορεί να είναι και καλός διαιτητής! Πάλεψα όσο μπορούσα στο μέτρο του εφικτού για ένα καλύτερο επίπεδο διαιτησίας στην Ένωση της Δυτικής Αττικής.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Ιωάννα Κωνσταντινίδου

Καθηγήτρια Αγγλικών, Σύμβουλος Γονέων, Μητέρα 3 παιδιών».