Connect with us

3ος Όμιλος

Παραίτηση-«βόμβα» Αγγελή από Αστέρα Αμαλιάδας

Published

on

Την παραίτησή του από τον Αστέρα Αμαλιάδας υπέβαλλε ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος με μια ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι αποχωρεί από τον Αστέρα Αμαλιάδας, στον οποίο βρίσκεται από τα τέλη Νοεμβρίου. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μετά από απόφαση μου αποφάσισα να παραιτηθώ από τον Αστέρα Αμαλιάδας.  Ευχαριστώ όλους όσους με βοηθήσανε για την ομάδα και την αγάπη τους στο πρόσωπό μου, διοίκηση παίκτες συνεργάτες την δημοτική αρχή, τον Κόροιβο μα πάνω από όλα τον κόσμο της ομάδος. Ευχή μου να συνεχίσει η ομάδα και να φτάσει πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα !! Συγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον ή κάποιους, όλα γίνανε για το καλό της ομάδας και μόνο!».

 

Οι λόγοι της παραίτησης αυτής, έχουν να κάνουν με επικείμενη μετακόμισή του σε άλλη ομάδα, καθώς και κάποιες διαφωνίες σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι ενόψει της νέας σεζόν. Ήταν εξ’ αρχής γνωστό, το είχε και ο ίδιος αναφέρει, ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε. Εκείνο που δεν ήταν αναμενόμενο ήταν το χρονικό σημείο της απόφασης αυτής. Ωστόσο, έχει ήδη καταθέσει τις προτάσεις του προς τη διοίκηση.

Ο Αγγελής, σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει την ομάδα στο Λουτράκι και θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Ήδη μάζεψε τα πράγματά του από το γήπεδο του Αστέρα και αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

protinews.gr

Ρεπορτάζ: Σοφοκλής Φραγκογιαννόπουλος