Connect with us

4ος Όμιλος

Παρέμεινε στον Ιερόθεο και ο Σούφλας

Published

on

Ακόμη έναν σπουδαίο παίκτη τα οποία τα χαρακτηριστικά του σπανίζουν στην κατηγορία διατήρησε στο δυναμικό του ο Άγιος Ιεροθεος. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Σούφλα ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης παραμένοντας στο σύλλογο των δυτικών προαστίων. Ο Σούφλας αποκτήθηκε πέρυσι από τον Εθνικό Πειραια και είχε θετικά παρουσία με τη φανέλα των ‘κιτρινόμαυρων’. Με αυτή τη κίνηση η διοίκηση της ομάδας δείχνει την πρόθεση της να διατηρήσει στο δυναμικό του συλλόγου παίκτες που την περσινή σεζόν αποτέλεσαν βασικά στελέχη στην πορεία του Αγιου. Αναλυτικά, το κειμενο:

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Σουφλα.

Μετά από εισήγηση που έγινε από τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κούστα, η διοίκηση είχε συνάντηση με τον ‘Φιλανδό’ και οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία για ακόμη μια σεζον.

Ο Σούφλας αποκτήθηκε πέρυσι από τον Εθνικό Πειραιά και κατάφερε να αποδείξει ότι δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στην κατηγορία και όχι μόνο.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Σούφλα καλή αγωνιστική σεζον με υγεια.