Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Υπάρχει διάθεση να παραμείνω στην ομάδα-Πετύχαμε το στόχο γρήγορα και αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο”

Published

on

Εάν το μονοπάτι ήταν στρωμένο με πολλά εμπόδια, ο Ηλυσιακός κατάφερε να βρει διέξοδο και να κατορθώσει να δώσει τις καλύτερες απαντήσεις σε εκείνους που υπονόμευσαν το υλικό του.

Η ιστορική ομάδα του Ζωγράφου, πέτυχε πολύ πιο εύκολα φαντάζονταν, την παραμονή και σίγουρα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στον Δημήτρη Παπασπύρου

Ο Βοιωτός προπονητής με τις επιλογές του κατάφερε να δημιουργήσει ένα σύνολο από ατσάλι το οποίο έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα (14 γκολ παθητικό μαζί με την Ιεράπετρα) κέρδισε το σεβασμό όλου του 8ου ομίλου.

Ο Δημήτρης Παπασπύρου λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Παλαιόχωρα εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη λέγοντας:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σε ένα ματς που θέλαμε τους βαθμούς παρουσιάστηκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε τη νίκη για λόγους γοήτρου. Δεν δώσαμε το δικαίωμα σε καμία στιγμή του αγώνα. Ευτυχήσαμε να πετύχομε δυο γκολ στην αρχή και στο β’ μέρος που δώσαμε χώρο θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Σίγουρα αυτή τη στιγμή υπάρχει ευφορία στην ομάδα γιατί πετύχαμε το στόχο πολύ γρήγορα, κάνοντας γενικά πολύ καλές εμφανίσεις και αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ Σέγκο Βασίλη, Φαλούτσο Στέλιο και τους φυσιοθεραπευτές Τάσο Βαγγαλάτη και Αλέξανδρο, και στο φροντιστή, Γκέλης Στάθης”.

Ερωτηθείς εάν θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στα δυο εναπομείναντα ματς ο Βοιωτός κόουτς είπε:

“Στόχος αποτελεί στα δυο ματς που απομένουν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στα παιδιά που όλη τη χρονιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και παράλληλα να κοιτάξω και κυρίους τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες θα μπορέσουν να μείνουν στο ρόστερ του χρόνου”.

Σε ερώτηση εάν επιθυμεί να παραμείνει στο σύλλογο και εάν έχουν γίνει συζητήσεις υποστήριξε:

Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη συζήτηση όσον αφορά το θέμα αυτό, αλλά, απ’ ότι δείχνει από συζητήσεις και από την άψογη συνεργασία αυτό τον 1,5 χρόνο, το πιο πιθανό είναι να συνεχιστεί”.