Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπασπύρου: Το μερίδιο της επιτυχίας αναλογεί στους ποδοσφαιριστές

Published

on

Παρότι ανέλαβε την ομάδα σε μια στιγμή δύσκολη στις 23 Φεβρουαρίου με δεδομένο ότι βρισκόταν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με τη διαφορά να φαινόταν αδύνατον να καλυφθεί, ο Δημήτρης Παπασπύρου κατάφερε να μεταμορφώσει τον ΠΑΟ Ρουφ, οδηγώντας την ‘Αούστρια’ στην παραμονή. Ο έμπειρος προπονητής κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ιστορικής ομάδας η οποία από ένα σημείο και έπειτα υιοθέτησε τον χαρακτήρα νικητή βγάζοντας αρκετά πράγματα που δούλεψε ο έμπειρος προπονητής στο χορτάρι.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του και στον μικρό… άθλο που κατάφερε λέγοντας: Αυτό που πέτυχε η ομάδα το τελευταίο δίμηνο που είμαι στο πάγκο της ήταν κάτι το οποίο που όταν ανέλαβα θεωρούσαμε όλοι ότι δεν θα ήταν εφικτό. Αλλά με συλλογική προσπάθεια καταφέραμε όχι μόνο να μην οδηγήσουμε την ομάδα στα μπαράζ αλλά να καταλάβουμε την τιμητική 7η θέση. Το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πέρα από καλοί παίκτες, είναι και πολύ καλοί χαρακτήρες και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γιατί ήταν δύσκολος ο αγώνας που καταβάλαμε. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό, κ. Καραμπά που ήταν σε κάθε προπόνηση στο γήπεδο και επίσης ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου, Ντάκουρη Γιάννη και Παπαδόπουλο Βασίλη που ήταν δίπλα μου στην προσπάθεια αυτή που κάναμε’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις 5 Ιουνίου, με τους Καραμπά και Παγίδα να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα λόγω τραυματισμών. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι θα δοκιμαστούν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του Δημήτρη Παπασπύρου, ο έμπειρος προπονητής μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα συναντηθεί με την διοίκηση και οι δυο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα σεζόν.