Connect with us

8ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Τήρησαν κατά γράμμα το πλάνο”-Σε αναζήτηση επιθετικου

Published

on

Ικανοποιημένος από την τεράστια σημασίας νίκη που πανηγύρισε η ομάδα του εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπασπύρου, μετά τον αγώνα με τον ΠΟΑ.

Ο έμπειρος κόουτς που είδε τους παίκτες του να κάνουν… παπάδες στο γήπεδο επιβεβαίωσε το γεγονός για ακόμη μια αφορά ότι τήρησαν κατά γράμμα το πλάνο.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

Μείναμε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γιατί κατά διαστήματα πιάσαμε πολύ καλή απόδοση. Πετύχαμε τέσσερα όμορφα τέρματα μέσα από ομαδικές συνεργασίες ενώ είχαμε και άλλες ευκαιρίες δείχνοντας έτσι οι παίκτες μου ένα μέρος των δυνατοτήτων τους και δικαιώνονται για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν στις προπονήσεις. Παράλληλα, σημειώσαμε μια νίκη απέναντι στη μέχρι πρότινος καλύτερη άμυνα στον όμιλο. Στα θετικά του αγώνα, η επανεμφάνιση μετά από επεμβάσεις χειρουργικές των Σουλελέ και Σαμιώτη και κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον αφού κάναμε ένα μεγάλο βήμα για τη σωτηρία’.

Στα μεταγραφικά τώρα, οι ‘κιτρινόμαυροι’ αναζητούν επιθετικό και ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με επικείμενους μεταγραφικούς στόχους.