Connect with us

4ος Όμιλος

Παπασπύρου: Να αντέξουμε την πίεση των πρώτων λεπτών

Published

on

Με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί  η Κηφισιά στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή στο ‘Θ. Βαρδινογιάννης’. Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται πυρετωδώς με τον Δημήτρη Παπασπύρου να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του αφού δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών. Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα stoplekto.gr και αναφερόμενος στο ματς με το μεγάλο φαβορί του ομίλου τόνισε:

Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα την οποία σεβόμαστε. Από εκεί και πέρα, όμως θα κατέβουμε με στόχο να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.  Πιστεύω εάν αντέξουμε την πίεση του πρώτου μισάωρου δεδομένου ότι ο ΟΦΗ προέρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα και έχει οκτώ μήνες να παίξεις στην έδρα του τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θέλουμε. Η ομάδα διαθέτει την ποιότητα και έχει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε συνθήκες’.

Με Ηράκλειο στο Κύπελλο

Όσον αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, αντίπαλος των κυανόλευκων θα είναι το Ηράκλειο, ενώ η αποστολή της Κηφισιάς για το Ηράκλειο Κρήτης θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς την Παρασκευή.