Connect with us

7ος Όμιλος

Παπασπύρου: “Δίκαιη η νίκη μας-Συγχαρητήρια στους παίκτες”

Published

on

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Ηλυσιακού μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου απέναντι στον Απόλλωνα Ερέτριας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου παρουσιάστηκε σοβαρό και πραγματοποίησε μια… γεμάτη εμφάνιση που άφησε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Βοιωτός προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα απένειμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του λέγοντας: ”Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί παρά τα προβλήματα της τελευταίες στιγμής των Λαμπρόπουλου, Πιπίνη (ασθενείς) και τον τραυματισμό του Αμανατίδη στο 50′ έδειξαν πειθαρχία και σοβαρότητα και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη δίκαια. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ένα μαραθώνιο και κοιτάμε σοβαρά το δύσκολο ματς με τους Αγιους Αναργυρους”.

Ερωτηθείς εάν η ομάδα του μπορεί να φτάσει μέχρι τη κατάκτηση του τίτλου, ο Παπασπύρου είπε:

”Έχουμε πει ότι κοιτάμε από την αρχή παιχνίδι με παιχνίδι και το Δεκέμβριο θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε”.

Στη συνέχεια, έστειλε εξέφρασε το μήνυμα της διοίκησης για τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του στο σημερινό ματς λέγοντας

”Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Ερέτριας για τη φιλοξενία. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους ιδίως σε αυτούς που ήρθαν χθες και είχαν την ατυχία μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες να μην δουν το παιχνίδι και σε αυτούς που ήρθαν σήμερα. Θέλουμε να δίνουν το παρών σε όλα τα ματς αφού αποτελούν για εμάς το 12ο παίκτη”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στην εικόνα του σημερινού αγώνα και στον τραυματισμο του Σταύρου Αμανατίδη λέγοντας

”Υπάρχει ικανοποίηση γιατί έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία οι παίκτες. Αφιερώνω τη νίκη στους παικτες. Όσον αφορά τον τραυματισμό του αρχηγού μας, σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα ο Σταύρος. Ευχόμαστε να μείνει μικρό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων”.