Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαπαναγιώτου: Μείναμε δυνατοί και ενωμένοι

Published

on

Από την φετινή σεζόν μόνο ευχάριστες στιγμές θα έχει να θυμάται και αιτία αποτελεί η επιστροφή της ομάδας μετά από 14 χρόνια στην Football League. Ο λόγος για τον αρχηγό του Πανελευσινιακού, Γιώργο Παπαπαναγιώτου, ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν αποτελώντας τον κυματοθραύστη στην γραμμή της οπισθοφυλακής. Ο ίδιος σε σε δηλώσεις που παραχώρησε stoplekto.gr αναφέρθηκε στην εκπληκτική πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής λέγοντας: Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά φέτος ωστόσο η τύχη μας χαμογέλασε σε σχέση με πέρυσι όταν στο 96ο λεπτό χάσαμε την άνοδο. Ήταν πολύ δύσκολο μετά την περσινή αποτυχία να σταθούμε στα πόδια μας. Μείναμε δυνατοί και ενωμένοι τη νέα χρονιά, αποφύγαμε τα λάθη που κάναμε αφού μάθαμε από αυτά και φέτος τα καταφέραμε. Άλλωστε οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είχαμε την καλύτερη άμυνα σε όλη τη Γ’ Εθνική ενώ στο β’ γύρο δεχτήκαμε μόνο ένα γκολ. Παράλληλα πετύχαμε τα περισσότερα τέρματα και γι αυτό το αποτέλεσμα είμαι υπερήφανοι αλλά ταυτόχρονα και προσγειωμένοι. Άλλωστε στην κατηγορία που θα αγωνιστούμε γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πετύχουμε τους στόχου μας’.

Ερωτηθείς εάν αισθάνεται δικαιωμένος τη φετινή σεζόν που η ομάδα πέτυχε το στόχο, ο αρχηγός των σταχυοφόρων υποστήριξε: Η απόλυτη δικαίωση ήρθε για εμάς, αλλά δεν μας τη χάρισε κανείς. Την κατακτήσαμε μόνοι μας. Η ομάδα είχε στόχο και πλάνο και εργαστήκαμε όλοι πάνω σε αυτό χωρίς πολλά πολλά λόγια.

Σε σχετική ερώτηση για τα στοιχεία που διαφοροποιήθηκαν τη φετινή σεζον σε σχέση με πέρυσι και ο Πανελευσινιακός κατέκτησε την 1η θέση, ο έμπειρος άσος δήλωσε: Η διαφορά φέτος ήταν ότι ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Άλλωστε είναι δύσκολο μετά από μια αποτυχία να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Δείξαμε χαρακτήρα, σθένος και αποφασιστικότητα ακόμη και όταν είχαμε βρεθεί πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα χρονιά λέγοντας: Για τη νέα χρονιά δεν έχω να πω πάρα πολλά παρα μόνο δουλειά, δουλειά και δουλεία. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στον κοσμο της Ελευσίνας να παλέψουμε για το καλύτερο’.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον κόσμο του συλλόγου υποστηρίζοντας: Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο αλλά και στον ίδιο μου τον εαυτό είναι ότι θα προσπαθήσουμε μέσα από την καρδιά μας και τη ψυχή μας με πίστη να φτάσουμε την ομάδα ακόμη ένα σκαλί παραπάνω. Δηλαδή εκεί που της αξίζει. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον τόπο αυτό. Άλλωστε τα όνειρα αυτό του προέδρου τον οποίο γνωρίζω αρκετά καλά δεν περιορίζονται στην Football League. Ότι σκέφτεται και θέλει να πετύχει, εργάζεται γι αυτό και κάνει όλα να φαίνονται εύκολα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και του χρόνου περιμένουμε να μας στηρίξει ακόμη περισσότερο. Τον θέλουμε δίπλα μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση και τον πρόεδρο για όλα όσα μας προσφέρουν. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply