Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Υποχρεωμένοι να το κυνηγήσουμε

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ ωστόσο άπαντες έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα Κυπέλλου (ΕΠΣ Ρεθύμνου) καθώς το Σάββατο οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Επισκοπή. Σκοπός αποτελεί η πρόκριση αφού στο στρατόπεδο του συλλόγου υποστηρίζουν ότι το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Το θετικό για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη είναι ότι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του αφού και ο Καρακούτσης που αντιμετώπιζε ένα τράβηγμα στον ώμο φαίνεται ότι θα δώσει κανονικά το παρών στον αγώνα. Ο τεχνικός από το Ηράκλειο δεν αρνήθηκε να μιλήσει για το ματς με την γειτονική ομάδα τονίζοντας ότι η ομάδα του θα κάνει ότι καλύτερο για να φτάσει στη νίκη ενώ δεν δίστασε να προβλέψει ότι ο νικητής του Ζευγαριού θα αποτελέσει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:  Το αντιμετωπίζουμε σαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας μας. Νομίζω ότι θα συναντηθούν δυο πολύ καλές ομάδες του Νομού Ρεθύμνου. Σκοπός είναι να το ευχαριστηθούμε να παίξουμε χωρίς άγχος και να επιζητήσουμε την πρόκριση’.

Σε ερώτηση εάν η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου αποτελεί στόχο της ομάδας, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:

Ο Ερμής έχει ως κύριο στόχο το πρωτάθλημα, όμως από τη στιγμή που έτυχαν τα παιχνίδια νωρίς χωρίς να έχουμε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα είμαστε υποχρεωμένοι να τα παίξουμε και να τα κυνηγήσουμε. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας πρόωρος τελικός διότι κατά τη γνώμη μου όποια ομάδα περάσει θα κατακτήσει το Κύπελλο’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο τελικό του Σούπερ Καπ υποστηρίζοντας:

Καταρχήν είναι σημαντικό για οποιαδήποτε ομάδα να κερδίζει έναν τίτλο. Νομίζω ότι ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας μαι αυτό που μας ευχαρίστη ήταν η σοβαρότητα που βγάλαμε σαν ομάδα και ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το παιχνίδι’.