Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Οι αλλαγές μας βελτίωσαν

Published

on

Την παραμονή του στην κατηγορία σφράγισε ο ΠΑΟ Κρουσώνα την περασμένη Κυριακή μετά το μεγάλο διπλό που σημείωσε στις Αρχάνες απέναντι στον Γιούχτα (2-1). στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι. Ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την απόδοση και το αποτέλεσμα που σημείωσε η ομάδα του και αυτό αποτυπώνεται από τις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς όπου και τόνισε:

Στο α’ μέρος ο Γιούχτας ήταν καλύτερος αλλά στην επανάληψη οι αλλαγές σχηματισμού που κάναμε και η είσοδος του Βαρούχα και του Χαρίση άλλαξαν την εικόνα μας και φάνηκε οτι ήμασταν καλύτερη σαν ομάδα στο γήπεδο. Πετύχαμε δυο δίκαια και πενατακαθαρα γκολ και θεωρώ ότι η νίκη αυτή μας φέρνει μια ανάσα από την παραμονή’.

Σε σχετική ερώτηση, ποια συγκομιδή θα ήταν ιδανική προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πετύχει το στόχο του, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: Κατα την προσωπική μου άποψη χρειαζόμαστε μια νικη για να επισφραγίσουμε το στόχο μας και μαθηματικά‘.

Ερωτηθείς, ποιος ειναι ο λόγος που η ομάδα σε κάθε παιχνίδι ανεβάζει στροφές μετά το 60′ ο Μανώλης Παπαματθαιάκης υποστήριξε: Νομίζω ότι αυτά οφείλεται καθαρά στην προετοιμασία που κάναμε. Πάντα αποδίδουμε καλύτερα στο β’ ημίχρονο και μπορώ να πω ό,τι σε θέματα προπόνησης και φυσικής κατάσταση είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας’.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply