Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαματθαιάκης: Ιδιαίτερα τα συναισθήματα την Κυριακή

Published

on

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ερμής Ζωνιανών την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του αφού για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ. Για αρκετά μέλη που ανήκουν στο Ρεθυμνιώτικο σύλλογο θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πρώην τους ομάδα. Ένας εξ αυτών είναι και ο προπονητής των πρασίνων, Μανώλης Παπαματθαιάκης, ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα υπογράμμισε: Ο ΟΦΗ κατά τη γνώμη μου παραμένει φαβορί σε όλα τα παιχνίδια με όποια ομάδα και εάν αγωνίζεται. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός προς το σωματείο που σίγουρα είναι το ιστορικότερο και το μεγαλύτερο στην Κρήτη. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε και την ομάδα μας και την περιοχή και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας αναλογούν για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα’.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται που θα αντιμετωπίσει την ομάδα που κατά το παρελθόν εργάστηκε ως προπονητής στα τμήματα υποδομής με την οποία μάλιστα η οικογένεια του έχει συνδέσει το όνομα της, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε 

Σίγουρα θα είναι πολύ περίεργα τα συναισθήματα μου. Ότι και να γίνει την Κυριακή εγώ προσωπικά θα έχω θέματα μέσα μου αλλά αυτή στιγμή η οικογένεια μου ζει από τον Ερμή Ζωνιανων, είμαι επαγγελματίας προπονητής και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το καλό της ομάδας. Τα συναισθήματα μου για τον ΟΦΗ δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Όλοι ξέρουν την ιστορία της οικογένειας μου και της δική μου μέσα σε αυτό το σωματείο’.

Επιστρέφει ο Ταβλαδωράκης-Αμφίβολος ο Γιακουμάκης

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το τεχνικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές των Μπεκατώρου, Βογιατζή που αποθεραπεύτηκαν, στον Ταβλαδωράκη που εξέτισε την ποινή του, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μύρου Γιακουμάκη ο οποίος στον αγώνα με την Επισκοπή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Παράλληλα, εκτός μάχης έχει τεθεί ο Δομίνικος Πλουσής.