Connect with us

slideshow

Παπακανέλλος: ‘Ένα ταξίδι τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο’

Published

on

Ο Αττικός επέστρεψε στην Α’ κατηγορία μέσω του μπαράζ όπου επικράτησε 1-0 των Πετραλώνων. Εκτός από τους ποδοσφαιριστές, μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την επιτυχία έχει ο τεχνικός των πρασίνων, Σπύρος Παπακανέλλος, ο οποίος ήρθε στον σύλλογο την πέμπτη αγωνιστική, πέρασε την φιλοσοφία του πρωταθλητισμού και αν αξιοποιούσε καλύτερα την έδρα του, τώρα θα είχε ανέβει απευθείας στα σαλόνια του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας και τον Γιώργο Γραμματικό για το χθεσινό παιχνίδι ενώ κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για την φετινή χρονιά: ”Μια χρονιά έκλεισε πολύ καλά αφού οι παίκτες μου έκαναν το καθήκον τους και δίνοντας το 110% των δυνατοτήτων τους πέτυχαν την άνοδο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ που πετύχαμε και μας έδωσε την νίκη, τρίτη φετινή κόντρα στα Πετράλωνα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία, όπως και στον κόσμο που ήταν δίπλα μας ξανά. Πιστεύω ότι άνοδος θα μπορούσε να έρθει χωρίς τα μπαράζ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αξιοσημείωτο είναι ότι κάναμε μόνο δύο ήττες από τότε που ήρθα, όμως ορισμένες ισοπαλίες μας άφησαν πίσω. Δεν πειράζει τελικά γιατί στο τέλος αντιδράσαμε θετικά και πετύχαμε τον στόχο μας.” 

Ο Αττικός θα συνεχίσει τις προπονήσεις μέχρι τέλη Μαΐου και με την ολοκλήρωση τους θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το έμψυχο δυναμικό της νέας χρονιάς αλλά και με τον έμπειρο προπονητή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply