Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαδόπουλος: Να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας

Published

on

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Προοδευτική, ο προπονητής του Εργοτέλη Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον προπονητή της Προοδευτικής Πάρη Ανδράλα για τα πολύ καλά του λόγια. Νομίζω ότι σήμερα στο 1ο ημίχρονο κάναμε το καλύτερό μας 45λεπτο, με πολλές τελικές απέναντι σε μια ομάδα που ήταν 13 παιχνίδια αήττητη. Όταν είσαι αήττητος 14 ματς μαζί με το σημερινό και επειδή ξέρω καλά την Προοδευτική, έχεις το πνεύμα του νικητή. Εμείς έχουμε το άγχος και την πίεση επειδή κάνουμε πρωταθλητισμό και δεν μπορούμε να στραβοπατήσουμε. Παίξαμε πάρα πολύ καλά από τα πλάγια και τον άξονα, κάναμε τελικές, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Ουσιαστικά πετύχαμε 2 γκολ αλλά τα ακύρωσε ο διαιτητής. Ειδικά στο 1ο γκολ είμαι στην ευθεία και δεν έχω τι να πω. Δεν μ’ αρέσει να διαμαρτύρομαι, αλλά δεν ακυρώνεται αυτό το γκολ, το οποίο ήταν και πολύ όμορφο σε εκτέλεση.

Στο 2ο ημίχρονο εκνευριστήκαμε, η Προοδευτική αμύνθηκε ακόμη καλύτερα και με τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει χρειάζεται προσοχή, αλλά έκανε μόνο μία τελική προσπάθεια σε όλον τον αγώνα. Εμείς ρισκάραμε πολύ, πετύχαμε και 2ο γκολ αλλά πρώτη φορά βλέπω να ακυρώνεται γκολ από κόρνερ. Δεν έχουμε πάρει τίποτα εμείς από την τύχη και πιστεύω ότι κάτι μας χρωστάει. Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα, σέβομαι την Προοδευτική, αλλά αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας στον Εργοτέλη, να κάνω τα παιδιά να καταλάβουν ότι πρέπει να κερδίζεις έστω και με «μισό μηδέν» κι ας μην παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην Προοδευτική, αλλά επειδή ακούω να λένε για την ιστορία της, θέλω να πω ότι όσοι δεν την ξέρουν καλό είναι να μη μιλάνε. Επειδή νιώθω οικογένεια μου την Προοδευτική, θέλω να πω ότι άτομα σαν τον Νταβέλη δεν πρέπει να βρίσκονται εκεί που είναι γιατί έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι γενικοί αρχηγοί από την ομάδα και καλό είναι να πάει στην ευχή της Παναγίας από μόνος του. Πρώτη φορά μιλάω για ανθρώπους από άλλη ομάδα, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το κάνω γιατί έχω χάσει πατέρα, αδερφό και ξαδέρφια, οι οποίοι βρίσκονται εκεί ψηλά και ξέρουν τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες της Προοδευτικής γιατί έπαιξαν μάγκικα. Έτσι έχουμε μάθει εμείς στον Κορυδαλλό, με πονάει που το λέω τώρα, αλλά έτσι είναι».