Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαδόπουλος: Κάναμε σωστή διαχείριση

Published

on

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο, ο προπονητής του Εργοτέλη, Σούλης Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη από βαθμολογικής άποψης νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άγιος Ιερόθεος, ο οποίος βρίσκεται δίκαια στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Δεν ξεκινήσαμε καλά καθώς μέχρι να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο ο αντίπαλος είχε την κατοχή της μπάλας. Με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματα μας και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με τους Λεάλ και Βελλίνη. Επίσης καταφέραμε να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Κατσικοκέρη.

Στο 2ο ημίχρονο κάναμε σωστή διαχείριση και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλο γκολ για να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο ματς, δεδομένου ότι διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες με τον Ρουσάκη και τον Βελλίνη αλλά δεν πετύχαμε το γκολ, καταφέραμε όμως να κρατήσουμε το σκορ χωρίς να κινδυνέψουμε.

Πήραμε τη νίκη και την αφιερώνουμε στον πρόεδρο μας, Γιώργο Βρέντζο, για τη γιορτή του καθώς και στον κόσμο μας. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη 4 «στροφές» και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για να αποφύγουμε τις «λακκούβες», καθώς ξέρουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με «ροδοπέταλα», όπως δεν ήταν και σήμερα».