Connect with us

4ος Όμιλος

Παπαδόπουλος: ‘Δεν μας ευνοεί η διακοπή’

Published

on

Διήμερο ρεπό περιλαμβάνει το πρόγραμμα στον Εργοτέλη με τους παίκτες να προπονούνται σήμερα για τελευταία φορά στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τον Χρήστο Μίνγκα να επιστρέφει σε ρυθμούς προπόνησης, σε αντίθεση με τον Βασίλη Βογιατζή που δεν έχει αποθεραπευτεί από το πρόβλημα που έχει στους κοιλιακούς.

Οι ‘κιτρινόμαυροι’ γνωρίζουν ότι για να… κόψουν πρώτοι το νήμα και να επιστρέψουν στα επαγγελματικά σαλόνια θα πρέπει να περάσουν από δύσκολες έδρες και να εκμεταλλευτούν τα εντός έδρας και αυτό επιβεβαιώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος τόνισε:

Εχουμε κάνει καλό σερί όπως και οι άλλες ομάδες. Βλέπουμε ψηλά και χρειάζεται προσοχή μεγάλη γιατί όλα τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες Δεν εχουμε καταφέρει ακόμη τίποτα αλλά δουλεύουμε καλά και το θετικό είναι ότι έχουμε καλό κλίμα. Θεωρώ ότι η διακοπή δεν μας ευνοεί γιατί είχαμε βρει ρυθμό. Το μόνο καλό ωστόσο είναι ότι θα ξεκουραστούμε γιατί είχαμε πιεστεί’

Ερωτηθείς εάν θεωρεί κρίσιμο το ματς που ακολουθεί με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ο έμπειρος κόουτς πρόσθεσε:’ Σίγουρα θα είναι κομβικό όπως και το ματς με τον Εθνικό αλλά και με τον Άγιο Ιερόθεο. Όσο πλησιάζεις προς το τέλος θα είναι το ίδιο τόσο για τον Εργοτέλη όσο και για τους υπόλοιπους διεκδικητές’.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου λέγοντας

Το ίδιο πράγμα θα πρέπει να έχουμε από την ημέρα που ανέλαβα. Να έχουμε πίστη στις δυνατότητες, να δουλεύουμε και να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους είτε βρίσκονται στην πρώτη είτε στην τελευταία θέση’.