Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος: Τα… κλειδιά και φέτος στον Ντόκο

Published

on

Καμία φορά τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται έτσι όπως τα περιμένεις και κυρίως στο ποδόσφαιρο.
Η ομάδα του Παπάγου πέρυσι θύμιζε μια ιδιαίτερη κατάσταση αφού από τη στιγμή που η διοίκηση πήρε την απόφαση ο σύλλογος να μην συμμετάσχει στην Α’ ΕΠΣΑ, τότε πολύ δύσκολα τα πρόσωπα που είχαν οδηγήσει τους “στρατηγούς” σε πορεία πρωταθλητισμού το προηγούμενο έτος θα παρέμεναν στο έμψυχο δυναμικό.
Η στρατηγική που θα ακολουθούνταν ήταν άγνωστη αφού ήδη ήταν αργά -χρονικά- και η εμπειρία των προηγούμενων ετών έδειχνε ότι η ομάδα θα πατούσε ξανά στα πόδια της μονάχα εάν έρχονταν πίσω άνθρωποι που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο.
Ένα εξ αυτών ήταν ο Γιάννης Ντόκος ο οποίος είπε από την πρώτη στιγμή “ναι” προτάσσοντας τα στήθη του για το καλό συλλόγου.
Ο νεαρός προπονητής όχι απλά ανταποκρίθηκε, αλλά, έδειξε ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές για να κάνει το βημα παραπάνω μέσα στα επόμενα χρόνια.
Με κύριο όπλο τη μαχητικότητα, την δουλειά και την μεθοδικότητα του, ο κ Ντόκος οδήγησε τον Παπάγο σε σίγουρη παραμονή δίνοντας και χρόνο σε παιδιά από τα τμήματα υποδομής.
Ως εκ τούτου και όπως ήταν λογικά, η διοίκηση επιθυμούσε την παραμονή του στο σύλλογο και αφού και ο ίδιος ο Ντόκος είπε το “ναι” η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών δεν άργησε να έρθει.
Πλεόν μπαίνει σε ισχύ ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Ντόκος: “Μια όμορφη χρονιά τελείωσε, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις” 

Μάλιστα ο ίδιος με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook επιβεβαίωσε το γεγονός με το κείμενο να αναφέρει:

“Μια πολύ όμορφη χρονια τελείωσε και φέτος..!!Αν και ξεκίνησε με πολύ δυσοίωνες προβλέψεις.. τελικά η ΟΜΑΔΑ έκανε τρομερη προσπάθεια.. ευχάριστω πολύ τους παίκτες…για τη συνεργασία και τους συνεργάτες μου Αρη Αρβανιτάκη, Γώργο Κολοβο και τον Στέλιο Λυμπερόπουλο…!!! Ξεκούραση… και συνεχίζουμε… ακόμη καλύτερα”.