Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ: Ο Σιλεβίστας νέος προπονητής

Published

on

Θοδωρής Κουνάδης σημαίνει ΠΑΟ Ρουφ και ΠΑΟ Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες που έχει σημειώσει ο σύλλογος και πρόκειται ίσως για έναν από τους καλύτερους παράγοντες του Λεκανοπεδίου αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει επενδύσει αρκετά χρήματα για την αγαπημένη του ομάδα.

Το θέμα προπονητή παρέμενε ‘καυτό’ στην Αούστρια αφού με την αποχώρηση του Δημήτρη Παπασπύρου χρέη υπηρεσιακού προπονητή είχε αναλάβει ο κ. Λάμπρου οδηγώντας το σύλλογο στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου.

Παρ’ ολα αυτά ο πρόεδρος της ιστορικής αποφάσισε να δώσει τα… κλειδιά της ομάδας σε ένα νεαρό προπονητή που την περσινή και προπέρσινη χρονιά άφησε το στίγμα του στα γήπεδα της Αθήνας με το έργο που πραγματοποίησε στον Παπάγο. Συγκεκριμένα νέος προπονητής του ΠΑΟ Ρουφ από το βράδυ της Παρασκευής είναι ο Γιάννης Σιλεβίστας. Ο νεαρός κόουτς θα βρεθεί στην άκρη του παγκου και θα κληθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που από την ιστορία της και μόνο οφείλει να πρωταγωνιστήσει.

Πέρα από τον Παπάγο, ο Σιλεβίστας έχει εργαστεί με τεράστια επιτυχία σαν βοηθός προπονητή σε Αττικό και Ηράκλειο.