Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ-Μικρασιατικός 4-2

Published

on

Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ο ΠΑΟ Ρουφ επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 4-2 του Μικρασιατικού στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η ‘Αούστρια’ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και εν συνεχεία ισοφάριστηκε βρήκε τον τρόπο να πάρει τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι την αδικεί η βαθμολογική της θέση, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρουσίασε όμορφο θέαμα.

Στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο 7′ ο ΠΑΟ Ρουφ απείλησε με το σουτ του Γαλάνη να φεύγει άουτ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 25′ ο Μικρασιατικός ανέκτησε τα ηνία του αγώνα, έχοντας την κατοχή υπέρ του. Στο 10′ ο Πρασσάς είδε το σουτ που επιχείρησε να βρίσκει στα σώματα και να φεύγει κόρνερ,  με την ομάδα από την Καισαριανή να ανοίγει το σκορ στο 17′. Συγκεκριμένα, μετά από έξυπνη κομπίνα, ο Αντώνης Κολοβός βρήκε τον Πρασσά, ο τελευταίος ‘έσπασε’ τη μπάλα και ο Πετρίτσης που βρέθηκε μόνος του σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 1-0 με προβολή. Το τέρμα αυτό… αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 26′ κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Γκουρνέλου με τον Μπεκατώρο να ευστοχεί ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 29′ η ‘Αούστρια’ πέτυχε την ανατροπή αφού ο διαιτητής Μαχαίρας υπέδειξε νέο χέρι εντός περιοχής αυτή τη φορά πάνω στον Πρασσά, με τον Μπεκατώρο να ευστοχεί για δεύτερη φορά κάνοντας το 2-1. Στο 32′ ο Αντώνης Κολοβός εκτέλεσε το κόρνερ, ο Π. Βλάχος έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 36′ ο Σκεύης επιχείρησε το σουτ το οποίο ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Καψάλη που μπλόκαρε.

Στο 37′ ο Αντωνης Κολοβός επιχείρησε ακομη ένα καλοχτυπημένο κόρνερ από δεξιά, όμως ο Βουτυράς δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να απομακρύνουν.

Στο β΄μέρος ο ΠΑΟ Ρουφ μπήκε δυνατά απειλώντας στο 46′ , με το σουτ του Γαλάνη όμως ο Καψάλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Ο Μικρασιατικός ανέβασε στροφές και εξέφρασε τα έντονα παράπονα του στο 50′ όταν ακυρώθηκε γκολ του Αντώνη Κολοβού μετά από πάσα του Πρασσά ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ δέχτηκε παράλληλα πάσα προτού σκοράρει.

Στο 52′ ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα από την Καισαριανή, όταν ο Χαζίσας με ωραία πάσα βρήκε τον Πρασσά, ο τελευταίος έκανε μια προσποίηση και με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 59′ ο Αντώνης Κολοβός εκτέλεσε το φάουλ όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μάκη Κουνάδη, με τους φιλοξενούμενους να θεωρούν ότι στο… κατέβασμα της η μπάλα πέρασε τη γραμμή, χωρίς να υποδειχθεί κάτι.

Στο 61′ ο Αρης Νταβαρινος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και 3′ αργότερα αρκούσαν ώστε ο πρώην άσος του Αχαρναϊκού να χριστεί σκόρερ, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Φωτόπουλου και με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Στο 75′ ο Τριανταφύλλου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι εντός περιοχής όμως ο Μαχαίρας έδειξε παίζεται.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Πετρίτσης στο 85′ είχε δοκάρι.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Δημήτρης Παπασπύρου) Κουνάδης, Τομπουλίδης (86′ Ίσσα), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Ασλάνι, Μπεκατώρος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος (79′ Μέμα), Σκεύης (61′ Νταβαρίνος), Γαλάνης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης) Καψάλης, Παπαχειμώνας (69′ Σουλιώτης), Βουτυράς, Βλάχος Θ., Γκουρνέλος, Κολοβός Η., Πρασσάς, Χαζίσας (79′ Κατωποδης Β.), Πετρίτσης, Κολοβός Α., Βλάχος Π. (55′ Βιντζηλαίος).