Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας- ΑΟ Λουτράκι 2-1

Published

on

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ Βάρδας αν και έμεινε πίσω στο σκορ, λύγισε τελικά στο 90′ με 2-1 τον ψυχωμένο ΑΟ Λουτρακίου. Το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αγουρίδη, ο οποίος στο 51′ σε μια διεκδίκηση στον αέρα κουτούλησε με τον Ζέλο, με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα.

Ακολούθησε 8λεπτη διακοπή και αφού επανέκτησε τις αισθήσεις του, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Με την επανέναρξη του ματς οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντόμα. Και ενώ ο ΠΑΟ είχε δοκάρι στο 68′ όταν ο Μάγγος άθελα του διώχνοντας την μπάλα σημάδεψε την δοκό, τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον  με κεφαλιά του Κοκκίνη στο 70′.  Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90′ όταν με κεφαλιά πάλι ο Σαμπανέι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 92′ οι “οράνιε” έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν εκτέλεση φάουλ του Ζέλο σταμάτησε στο δοκάρι.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης (58’ λ.τρ. Γούρμος), Νικολόπουλος, Κοκκίνης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (84’ Καρούτης), Καλογερόπουλος (70’ Πατάπης), Ντόμας, Σαμπανέι.

ΑΟ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Παναγόπουλος, Χουστουλάκης, Ζέλο, Τζορμπατζίδης, Κοσκινάς (81’ Βοϊδίλας), Γουλάς (97’ Σιώκος), Μάγγος, Κωβαίος, Αποστολάκης, Δημάκης (89’ Γκιζαριώτης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply