Connect with us

stoplekto

ΠΑΟΚ Μάνδρας- Μανδραϊκός 3-4

Published

on

Σημαντικό προβάδισμα για να πάρει το εισιτήριο και στο φετινό τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ πήρε ο φιναλίστ του θεσμού  Μανδραϊκός, που μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε στο 92’ με 4-3 του συντοπίτη και ανταγωνιτικότατου ΠΑΟΚ Μάνδρας, ο οποίος είχε γυρίσει το ματς στο 89’ από 0-3 σε 3-3.

Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα στο πρώτο ημίχρονο πέταγε «φωτιές», καθώς προηγήθηκε με τον Γκίνη(30’) και είχε και δυο δοκάρια με τους Δρούγο(1’- προσπάθησε να διώξει τη μπάλα και πήγε στο δοκάρι) και Γκίνη(14’).

Με την είσοδο του Λελούδα στην επανάληψη ο Μανδραϊκός έφτασε στο 3-0 χάρη σε δυο δικά του γκολ στο 56’ και στο 61’.

Όμως η ομάδα του Μιχάλη Κάσδαγλη, που για πρώτη φορά στην ιστορία της συμμετείχε σε ημιτελικό Κυπέλλου, δεν τα παράτησε και κατάφερε μέχρι το 89’ να κάνει το 3-3 με ένα γκολ του    Δρούγου(64’) και δύο του Παπακωνσταντίνου(73’- πέναλτι ανατροπή Κακοσίμου Γ. από Τζαφεράκου-  89’).

Παρόλα αυτά ο Μανδραϊκός ήταν αυτός που «μίλησε» τελευταίος και κατάφερε στο 92’ να πάρει τη νίκη με γκολ του νεοεισελθών Βούκα.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Σταθόπουλου έχουν στον Μανδραϊκό, που «φωνάζουν» για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 73’.

ΠΑΟΚ: Σπάχια, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος, Δρούγος, Λογγαράκης(65’ Λόλη), Θεοδωρόπουλος(84’ Πέτρου), Κοπαλάς(88’ Αθανασίου), Ματζιούρας, Ριζάι, Κακοσίμος, Παπακωνσταντίνου.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης, Βλαχόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Τζαφεράκος, Καμπάσης(90’ Μονέ), Κούσης, Τοπτίδης(65’ Βούκα), Τούσης(54’ Λελούδας), Κούστας, Τύρπος(60’ Χόρβατ), Γκίνης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply