Connect with us

stoplekto

ΠΑΟΚ Μάνδρας – Ζωφριά 2-2

Published

on

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο «Φράγκειο» γήπεδο η  Ζωφριά, καθώς «τσίμπησε» το βαθμό της ισοπαλίας από τον ψυχωμένο ΠΑΟΚ Μάνδρας σε ένα ματς που έληξε 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο «σπίτι» του μετά από δυο μήνες, λόγω των φονικών πλημμύρων τον Νοέμβρη που μας πέρασε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον μόνιμο σκόρερ τους Μάκρα(21’), για να γυρίσει το σκορ η ομάδα του Μιχάλη Κάσδαγλη με τους Πλάτανο(47’- εκτέλεση φάουλ) και Ματζιούρα(66’). Η Ζωφριά στο 76’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάκρα και ο ίδιος ευστόχησε για το δεύτερο προσωπικό του γκολ και την ισοφάριση.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κοπαλά στο 54’, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 89’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Κατσίκη με δεύτερη κίτρινη.

Παράπονα έχουν και οι δύο ομάδες από τη διαιτησία του Δημητρόπουλου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το πέναλτι της ισοφάρισς  στο 76’, ενώ η Ζωφριά ζήτησε πέναλτι στο 85’ σε ανατροπή του Μαζμανίδη, ενώ θεωρούν και υπερβολική την δεύτερη κίτρινη στον Κατσίκη.

Στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής έγραψε τον φίλαθλο των φιλοξενούμενων Δημήτρη Καμπόλη για εξύβριση προς την Ένωση…

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ: Σπάχια, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος, Δρούγος, Λογγαράκης(73’ Πετσίτης), Θεοδωρόπουλος, Κοπαλάς(89’ Λάσκος), Ματζιούρας, Ριζάι(82’ λ.τρ. Βόγγας), Κακοσίμος Γ., Λόλη(65’ Σεβεντίνογλου).

ΖΩΦΡΙΑ: Κολιάκης, Μαζμανίδης, Ξενάκης, Πουλικίδης, Παπαδόπουλος, Δέδες, Καλέρης(46’ Πολύζος), Ράγγος(61’ Ρεφενδάριος), Μάκρας, Γέγες, Κατσίκης.