Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΠΑΟΚ Μάνδρας- Βύζας Μεγάρων 1-3

Published

on

Αλώβητος πέρασε από το «Φράγκειο» ο Βύζας Μεγάρων που επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Μάνδρας με 3-1. Το ματς στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Άγγελου Πανταζή, ο οποίος στο 82’ συγκρούστηκε πάνω στη φάση με τον γκολκίπερ Σπάχια, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στη γνάθο του. Μετά το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο  Νοσοκομείο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Βύζας άνοιξε το σκορ με τον Μαυρονάσιο στο 9’, για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ με τον Ριζάι στο 23’. Οι Μεγαρίτες στην επανάληψη σημείωσαν ακόμη δύο γκολ με τους Πανταζή(57’) και Μαυρονάσιο(72’), ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Λάλα στο 62’(απέκρουσε ο Σπάχια).

Σωστός ο διαιτητής Χρόνης.

ΠΑΟΚ: Τσαπάρας(46’ Σπάχια), ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ :Πετσίτης, Θεοδωρόπουλος Α., Δούκας, Πέτρου, Θεοδωρόπουλος Δ., Λόλη(64’ Τεοπέτοβ), Ματζιούρας, Ριζάι, Ρέξα, Παπακωνσταντίνου(10’ λ.τρ. Βόγγας).

ΒΥΖΑΣ: Ξενάκης, Γκάτσιος, Τσίγκρης, Τζούντι, Εμέτο, Κλογκέρι(32’ Μουσκάι), Πανταζής(, Καραγιάννης, Βουρνάζος(52’ Δρίτσας), Λάλας(79’ Μήτσος Α.), Μαυρονάσιος.