Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟΒ: Με τον κόσμο στο πλευρό του!

Published

on

Χαρακτήρα «τελικού» έχει για τον ΠΑΟ Βάρδας η εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στην Αχαϊκή, με τους «πράσινους» να καλούνται πάση θυσία να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες με την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Μάλιστα, τυχόν αποτυχία της Βάρδας και στο φετινό πρωτάθλημα θα συμπαρασύρει μια σειρά αρνητικών εξελίξεων και στις τοπικές κατηγορίες. Έτσι την Κυριακή μαζί με τον Ηλία Φωτόπουλο και τους παίκτες του θα είναι και σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ηλεία, καθώς πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά του νομού μας αναμένεται να συμπαρασταθεί στους «πράσινους».

Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι οι φίλαθλοι του νομού μας που θέλουν να βρεθούν μεθαύριο στο «Γρ. Καλάκος», αποφασίστηκε όπως να προ πωλούνται εισιτήρια και από τον Πύργο και συγκεκριμένα από τρία σημεία, τα οποία είναι τα εξής:
1. Mood Café Αφοί Κωνσταντόπουλοι στην Ερυθρού Σταυρού
2. Due Strade Ρήγα Φεραίου
3. BO Café (Γ. Τσαντίλη, Χ. Αγγελόπουλου) στην Μιαούλη

Ολόκληρη λοιπόν η ποδοσφαιρική Ηλεία θα είναι την Κυριακή στο πλευρό της «Μπάρτσα», για να την ενισχύσει στην προσπάθειά της για παραμονή στην Γ’ Εθνική.
Πηγή: olympiasports

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply