Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παντζιτζιφιακός – Ατρόμητος Πειραιά 2-4

Published

on

Λαχτάρησε στο α’ μέρος ο  Ατρόμητος Πειραιά , αλλά τελικά τα κατάφερε με ανατροπή στην επανάληψη να πάρει τη νίκη μέσα στις Τζιτζιφιές με 2-4 επί του αξιόμαχου Παντζιτζιφιακού και να παραμείνει στην κορυφή μαζί με την ΑΕ Μοσχάτου .

Ο Δανασής μόλις στο 1’ άνοιξε το σκορ  για τους Καμινιώτες , που νόμιζαν ότι θα είναι εύκολη η αποστολή τους  στη συνέχεια,  με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν.

Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι που ισοφάρισαν στο 13’ με τον ταλαντούχο Βραχάτη , για να πάρουν και το προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη στο 38’.

Μπροστά στον κίνδυνο γκέλας ο Ατρόμητος μπήκε αποφασιστικά στο β΄ μέρος  αφήνοντας στα αποδυτήρια τον κακό εαυτό του .

Έτσι αφού ισοφάρισε στο 60 ‘ με τον Μητρόπουλο , πήρε το προβάδισμα στο 76’ με τον  Δανασή που σκόραρε για δεύτερη φορά .

Το τέταρτο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Ταμπάκης στο 88’.

Διαιτήτευσε ο Χατζηγιάννης.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ : Ζήνδρος, Ζίνισσας, Ανδρώνης, Καρανίκας, Μοχάμετ , Κουλάι, Μπάσο( 77’ Ελευθεράκης) Μεταξάς, Δετοράκης( 46’ Κουόρι , 77’ Γκιόνι) , Βραχάτης, Κωνσταντίνου .

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΆ : Μύρτα, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Χριστόπουλος , Παλάτσιος ( 80’ Ρουκάκης) , Ταμπάκης, Βυζανιάρης  (89’ Αγγελάκης) , Κοντάκος ( 46’ Γκιόκα), Δανασής, Μητρόπουλος ( 89’ Καρνέσης) , Επιτροπάκης