Connect with us

4ος Όμιλος

Παντελίδης: Στα δύσκολα παρών μόνο ο κόσμος!

Published

on

Αποτέλεσε έναν από τους λίγους ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι που μαζί με τον Ηλία Κυριακίδη, Μιχάλη Κατσίκια και Γιώργο Κρητικό αποφάσισε να παραμείνει στον Ιωνικό θέλοντας να αποτελέσει μέλος της προσπάθειας που θα γινόταν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Δημήτρης Παντελίδης, όχι απλά παρέμεινε στο σύλλογο, αλλά έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Πρέπει να γίνουν δύο αναφορές. Η μία αναφορά σχετίζεται με τον Ιωνικό του παρελθόντος. Η θέση του Ιωνικού δεν είναι στη Γ Εθνική. Ο σύλλογος αυτός ανήκει Σούπερ Λίγκα.Έχει τεράστια ιστορία και έναν υπέροχο κόσμο που στα δύσκολα δήλωσε παρών και δεν άφησε ποτέ την ομάδα στο έλεος του Θεού. Βλέποντας το παρελθόν δηλαδή οφείλουμε να επιστρέψουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η δεύτερη αναφορά έχει σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι. Με τα δεδομένα λοιπόν του καλοκαιριού η ομάδα πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία και αυτό γιατί έχει παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα ματς, ενώ όσες φορές ηττήθηκε συνέβη λόγω λεπτομερειών.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο Ιωνικός μπορεί με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, ο 25χρονος μέσος δήλωσε: Από την στιγμή που η ομάδα ολοκλήρωσε τον α’ γύρο όντας στην πρώτη πεντάδα, πρέπει να έχει ως κίνητρο το ακόμη ψηλότερο πλασάρισμα και στη συνέχεια. Για να είμαστε ρεαλιστές εκτός από τα αποτελέσματα που σημειώσαμε απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται ψηλότερα, θα πρέπει διακριτικά να παρακολουθούμε και την πορεία των ομάδων με λιγότερους βαθμούς από εμάς’.

Όσον αφορά την διακοπή του πρωταθλήματος και την κατάσταση που βρισκονται εκείνος και οι συμπαίκτες του υπογράμμισε: Άγνωστο να γνωρίζουμε το τι θα συνέβαινε αν αγωνιζόμασταν. Από τη μία πλευρά δείχνουμε πολύ καλή διάθεση και αποτελεσματικότητα στα φιλικά παιχνίδια αλλά από την άλλη έχοντας αποκτήσει περίπου δέκα καινούριους ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε χρόνο και σκληρή δουλειά για να αποκτήσουμε ομοιογένεια’.

Στην τελευταία ερώτηση έκανε μια αναφορά στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στον 4ο όμιλο λέγοντας: Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω τον Φωστήρα οποίος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος από τις πρώτες αγωνιστικές. Αξιόλογη ομάδα έχει και η Τριγλία Ραφήνας,ενώ δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στον ΌΦΗ ο οποίος με τις αλλαγές που πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο.