Connect with us

8ος Όμιλος

Πανταζής: “Οι ευθυνόφοβοι δεν έχουν θέση στην ομάδα-Στηρίξτε την προσπάθεια για να πετύχουμε”

Published

on

Με δήλωση του ο πρόεδρος του Φωστήρα, Διονύσης Πανταζής, βγήκε μπροστά και ύψωσε ασπίδα προστασίας σε όσους βρίσκονται γύρω από το σύλλογο.

Παράλληλα, ζήτησε τη συμπαράσταση όσους αγαπούν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη καμπή, αφήνοντας υπονοούμενα για εκείνους που ενώ έταξαν, ως γνωστόν, δεν προσέφεραν τίποτα στο σύλλογο.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Το καλοκαίρι ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια γνωρίζοντας ότι η χρονιά θα είναι δυσκολότερη σε σχέση με το πρώτο χρόνο παρουσίας μου στον προεδρικό θώκο.

Γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο οι λύπες είναι περισσότερες από τις χαρές και ειδικότερα στον αθλητισμό.

Ο Φωστήρας έχει μάθει να αναγεννιέται από τις στάχτες του και οφείλω σαν πρόεδρος να κοιτάξω το μέλλον της ομάδας και το πως θα πετύχει ο σύλλογος του στόχους του.

Σαν πρόεδρος της ομάδας, βγαίνω μπροστά και καλώ όλους όσους αγαπούν την ομάδα να σταθούν στο πλάι μας.

Οι ευθυνόφοβοι και όσοι έχουν τάσεις φυγής μπορούν να αποχωρήσουν και να παραμείνουν στα καβούκια τους.

Ο Φωστήρας έχει πίεση από το φροντιστή μέχρι τον προπονητή και το γνωρίζω αρκετά καλά αφού παρακολουθώ το σύλλογο από μικρό παιδί.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει. Τίποτα δεν έχει χαθεί και όποιος τολμήσει να μας βλάψει θα μας βρει απέναντι του.

Με τιμή ο πρόεδρος του Φωστήρα

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Υ.Γ. Το καλοκαίρι στην Γενική Συνέλευση όπου θα γίνει για να μετρηθούμε εγώ θα είμαι παρών και θα βγω μπροστά για το καλό της ομάδας.

Εκείνοι που έταζαν λαγούς με πετραχήλια άραγε θα αναλάβουν τις ευθύνες τους;