Connect with us

4ος Όμιλος

Πανθηραϊκός-ΠΟΑ 1-3

Published

on

Μετά τις δυο συντριβές από Προοδευτική και Κηφισια, ο ΠΟΑ έβγαλε αντίδραση στο ματς με την Σαντορίνη βάζοντας σε μπελάδες τον Πανθηραϊκό επικρατώντας με 3-1 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη παρά την οδύσσεια των συνεχόμενων ταξιδιών (τρια σε μια εβδομάδα (!)) έβγαλε χαρακτήρα και πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα διατηρώντας την επαφή του με τις πρώτες θέσεις.

Αντίθετα, οι ‘μπλε’ δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα και πλέον μπλέκουν σε περιπέτειες όσον αφορά το στόχο της παραμονής όντας στην 11η θέση με την Κηφισιά με 19 βαθμούς.

Οι Κυκλαδίτες μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν στο 3′ με τον Ζώνα να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, με τον ΠΟΑ στο 15′ να έχει καλή στιγμή με τον Αμπτνουραχμάνι. Ο ίδιος παίκτης στο 17′ στάθηκε πιο τυχερός κάνοντας το 1-0, με τον Μπουτσάκη στο 22′ να διπλασιάζει τα τέρματα των Ηρακλειωτών και να δίνει σαφές προβάδισμα στον ΠΟΑ για τη νίκη.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Λαζαρίδης απείλησε όμως ο Γιαγκιόζης ενέργησε σωστά.

Στο β’ μέρος το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό και κατάφερε να σκοράρει στο 49′ με κεφαλιά του Αντώνη Γιόνδη ο οποίος μείωσε σε 2-1 πανηγυρίζοντας το δεύτερο γκολ με τη φανέλα του Πανθηραϊκού. Στη συνέχεια οι Περιάλης και Ζώνας έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, με τον ΠΟΑ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού να σημειώνει το 1-3 με τον Μπουτσάκη στο και να παίρνει μια μεγάλη νίκη που τον διατήρησε στην 3η θέση 35 βαθμούς.

Αντίθετα, οι νησιώτες για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμειναν μακριά από τις νικες γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη τους ήττα.

Πανθηραϊκός: Μπαμπανιώτης, Πέκα, Καλαγκάνης, Λούκα(66’ Μυρθιανός), Σαββίδης, Μπακάλης, Φύτρος, Περιάλης, Ζώνας(62’ Παπίτσας), Λαζαρίδης(32’ Κρίτσας), Γιώνδης.

ΠΟΑ: Γιαγκιοζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης(89′ Χατζηανδρέου), Πετράκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς, Αμπτνουραχμάνι, Μπουτσάκης(85’ Σακλαμάκης), Φραγκιαδάκης.