Connect with us

5ος Όμιλος

Πανθηραϊκός-Νεάπολη 3-0

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τη σειρά των φιλικών προετοιμασίας ο Πανθηραϊκός αφού απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο το βράδυ του Σαββάτου επικρατώντας με 3-0 της Νεάπολης.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου μια εβδομάδα πριν την σέντρα και τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Κορινθο έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα.

Δημήτρης Γαϊδαρτζής με κεφαλιά, Αλεχάντρο Μάνιας με πέναλτι και Τόμι Κονσταντίνοφ με σουτ πέτυχαν τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα για την ομάδα της Σαντορίνης.

Αυτό ήταν το έβδομο φιλικό που δίνει το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου έχοντας απολογισμό 5 νίκες με Θύελλα Καμαρίου ( 2-1), Ηρόδοτος (3-1), , ΠΟΑ (1-0), Καρτεράδο (1-0), μια ισοπαλία με Εργοτέλη (0-0) και μια ήττα με ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (0-2)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντής, Γκίκας, Μπιρμπίλι, Λούκας, Τσίγκρος, Μάνιας, Παληγεώργος, Κοντσαντινοφ, Κόντι, Ντούμος, Γαιδαρτζής.

Χρησιμοποιήθηκαν Συνολάκης, Ξηρός, Πολυκρέτης, Συλλιγαρδάκης.

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Αντωνης Γιαννακάκης) Μάρκοβιτς, Παπουτσιδάκης, Ζανταλής, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Χρηστάκης Γ., Κοκκολάκης Α., Τσοκανι, Νοκάι, Βολονάκης, Περράκης.

Χρησιμοποιήθηκαν Φαϊτάκης Ι., Φαϊτάκης Γ., Κωστάκης Ι., Νάνο, Χιλάι, Μπιτζανάκης, Βλαχάκης, Μουζιούρας.