Connect with us

7ος Όμιλος

Πανθηραϊκός: Η χαραμάδα αισιοδοξίας και ο προβληματισμός Καμπουράκη

Published

on

Βαδίζουμε στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου και η κατάσταση στον Πανθηραϊκού δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη όσον αφορά την επόμενη ημέρα που θα βρει το σύλλογο να συμμετέχει για τρίτη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου και η καλή χρονιά που διένυσε η ομάδα είναι παρακαταθήκη για μία ανάλογη συνέχεια και τη νέα χρονιά, αλλά αυτό που θα πρέπει να γίνει πρωτίστως είναι να συσπειρωθούν οι παράγοντες που αγαπούν τον σύλλογο, βάζοντας στην χαμηλότερα το εγώ από το εμείς και να λειτουργήσουν πλέον ενωμένοι ως μία γροθιά για το καλό του σωματείου.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από παλιούς και νέους επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να εμπλακούν στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Παρ’ ολα αυτά, η δυσκολία έχει να κάνει με το γεγονός ότι κανένα πρόσωπο δεν βγαίνει μπροστά για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας μετά την παραίτηση του Νίκου Καμπουράκη από το πόστο αυτό.

Παρότι άπαντες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την εισχώρηση τους στο διοικητικό συμβούλιο, κανένα απ’ αυτά τα πρόσωπα δεν παίρνει την ευθύνη να βρεθεί στον προεδρικό θώκο και να αναλάβει τα καθήκοντα μιας τόσο δύσκολης θέσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ασκούνται πιέσεις στον Νίκο Καμπουράκη ώστε να παραμείνει σε αυτή τη θέση, με τον τελευταίο να δείχνει προβληματισμένος για την απόφαση που πρέπει να πάρει.

Πάντως, ο επι σειρά ετών πρόεδρος των Σαντορινιών θα δώσει την απάντηση του, αύριο, βράδυ στην άτυπη συνάντηση των υποψήφιων.

Ο κ. Καμπουράκης πάντως δεν έχει κατασταλάξει ακόμη, με τον ίδιο να προβληματίζεται όσον αφορά την επόμενη ημέρα, με το φόβο ότι ο Πανθηραϊκός ενδέχεται να έχει την ίδια κατάληξη με τον ΑΟ Σύρου, να είναι ορατός, σε περίπτωση που δεν αναλάβει ο ίδιος πρωτοβουλίες.