Connect with us

7ος Όμιλος

Πανθηραϊκός-Ερμιονίδα 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Πανθηραϊκός στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής αφού επικράτησε με 2-1 της Ερμιονίδας κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο α’ μέρος το ματς δεν είχε αρκετές φάσεις, με την Ερμιονίδα να προηγείται με τον Βασιλέρη μετά από φάολυ από αριστερά. Λίγο πριν τη λήξη ο διαιτητής έδωσε κίτρινη στο Ντούμο για ‘θέατρο’ εντός περιοχής, με το φάουλ του Φύτρου να καταλήγει στην αγκαλιά του Στεφανίδη.

Στο 53′ ο Πανθηραϊκός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια όταν ο Ντανκουά κέρδισε πέναλτι και ο Μάνας που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια οι νησιώτες είχαν καλές στιγμές με τους Κεφάλα και Μάνας, με τον Ντούμο να κάνει το 2-1 στο 68′ μετά από ασθενή αποκρουση του Στεφανίδη στο σουτ του Γκίκα.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Αθανασίου, Τσόπελας, Περιάλης, Κεφαλάς, Φύτρος, Μανάς, Ντούμος, Ντανκουά, Γκίκα, Αγοραστός.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (ΘανάσηςΣτάικος): Στεφανίδης, Κασαίδης, Βασιλέρης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Βιρβίλης, Τρέσα, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Σαλταπίδας, Τριμπόνιας.