Connect with us

4ος Όμιλος

Πανθηραϊκός-Άγιος Ιερόθεος 0-0

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανθηραϊκός και Άγιος Ιερόθεος στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, σε ένα ματς με αρκετές δυνατές μονομαχίες, ανάμεσα σε δυο εξαιρετικές ομάδες.

Το ματς ήταν αρκετά καλό, με τους νησιώτες όσο και τους Περιστεριώτες να δημιουργούν λίγες αλλά σημαντικές φάσεις και τους δυο τερματοφύλακες να βρίσκονται σε καλή ημέρα και να διατηρούν ανέπαφες τις εστίες τους.

Στο α’ μέρος το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Λούκας και Φύτρο και τους ‘κιτρινόμαυρους’ να έχουν σημαντικές στιγμές με τους Γκουτσούλα, Καραμέρη και Κετσετζόγλου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι Αθηναϊοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Θανόπουλου να μπλοκάρει ο Πουρής, με τους νησιώτες να απειλούν στα μέσα του β’ ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Μκρτσιαν μετά το κόρνερ του Πόνσε να φεύγει άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ομως οι ενέργειες των Γκουτσουλα, Γουλα και Κετσετζογλου δεν βρήκαν στόχο.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής, Κορτσινίδης, Μπακάλης, Μκρτσιαν, Λούκα. Σαββίδης, Φύτρος (66′ Ζώνας), Λαζαρίδης (66′ Κριτσάς), Περιάλης, Πόνσε, Γαρυφαλλόπουλος (87′ Συνολάκης)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Δάρρας, Μπιρμπίλι, Γούλας, Καραμέρης, Γκουτσούλας (89′ Διαμαντόπουλος), Θανόπουλος, Πανούσης (65′ Μιχαλόπουλος), Κετσετζόγλου (80′ Νιζάμης).