Connect with us

stoplekto

Πανηγύρια στο Κερατσίνι

Published

on

Αναμφισβήτητα  μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο σκόρερ του τελικού Άγγελος Ψυχογιός και μετά τη λήξη γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Μιλώντας στο «ΦΩΣ» ο δυναμικός επιθετικός  είπε για τη φάση του γκολ: « Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου, ενώ ήταν πολύ καλή και η πάσα του Νίκου του Μαριόλη. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι για αυτή μας την επιτυχία. Αφιερώνω αυτό το κύπελλο σε όλη τη διοίκηση και ιδιαίτερα στον Αντώνη Τσάτσο που πάντα μας στηρίζει».

Αρκετά προσγειωμένος ο νέος προπονητής των «ροσονέρι» Σάκης Δέδες μας είπε: « Αν και είχα πολύ μικρό χρόνο να δουλέψω με τους παίκτες μου, καταφέραμε και ανταπεξήλθαμε σε αυτό τον δύσκολο αγώνα με έναν μεγάλο και άξιο αντίπαλο. Ευχαριστώ όλους του ανθρώπους που με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και υπόσχομαι σε όλους ότι αυτή η επιτυχία είναι η αρχή της ομάδας που θέλουμε να φτιάξουμε στο μέλλον. Συγχαρητήρια στον Αετό Κορυδαλλού, ενώ θα πρέπει να αναφέρω και τους προκατόχους μου Νίκο Σκαρμούτσο και Τάκη Χριστόπουλο που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας».

Σταυρακόπουλος: « Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω»

Από την πλευρά των ηττημένων η απογοήτευση στα πρόσωπά τους ήταν παραπάνω από εμφανή. Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Αετού Βαγγέλης Σταυρακόπουλος μας δήλωσε: « Ήταν ένα συγκλονιστικό ματς που δικαίωσε την ποιότητα και των δύο ομάδων. Το παιχνίδι κρίθηκε από μία φάση και θα έλεγα καλύτερα από έναν παίκτη. Τον Ψυχογιό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου που δώσανε ό,τι είχανε, ήταν καλύτεροι και σίγουρα δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από την προσπάθειά μας».