Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Χαλάνδρι 1-0

Published

on

Το προβάδισμα για τον τίτλο στο 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ διατήρησε ο Πανερυθραϊκός μετά τη νίκη με 1-0 απέναντι στο Χαλάνδρι. Το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη με τέρμα του Αντωνιάδη στο 30′ με κεφαλιά μετά το φάουλ του Τσεβά και την κεφαλιά πάσα του Σουμελίδη πήρε το τρίποντο επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Χολαργό.

Από την άλλη, το Χαλάνδρι είχε καλό προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο κυρίως στο β’ μέρος όπου πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως αυτό δεν έφτανε ώστε η ομάδα του Κώστα Ρούπτσο να αποφεύγει την ήττα.

Στο 83′ αποβλήθηκε με δεύτερη κιτρινη ο Γιάννης Τζώρτζης από το Χαλάνδρι, με το Χαλάνδρι να γνωρίζει την ήττα μετά από τρια νικηφόρα αποτελέσματα παραμένοντας στην 9η θέση με 36 βαθμούς.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (57′ λ.τρ. Τριανταφύλλου), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (55′ Μπενετάτος), Μπρίλης (85′ Γλυνός), Αντωνιάδης, Τσεβάς.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κώστας Ρούπτσος) Αλλαγεωργίου, Μαράνος (78′ Λειβαρτζινός), Γκόνος, Μέρτης (62′ Καγιώργης), Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Κανέλλος (87′ Κόκκινος), Τζώρτζης, Κατσιούλης Α..