Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Αγιαξ Ταυρου 3-0

Published

on

Αξία στο τρίποντο που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Αιγάλεω έδωσε ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε με 3-0 του Άγιαξ Ταύρου φτάνοντας τους δέκα βαθμούς και τη 2η θέση. Από την άλλη, ο Άγιαξ Ταύρου δεν βρέθηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς σε καλή ημέρα και μοιραία ηττήθηκε μένοντας στην τελευταία θέση με έναν βαθμό. Στο 2′ ο Μπρίλης έγραψε το 1-0 με σουτ, με τον Αναγνώστη στο 22′ να έχει δοκάρι, και τον Αντωνιάδη στο 60′ με προβολή να κάνει το 2-0. Στη συγκεκριμένη φάση ωστόσο ο τερματοφύλακας του Άγιαξ, Κορδάς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση ασθενοφόρου για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε πόνους στο στέρνο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85′ ο Τσεβάς.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλςο, Νταλένγκα, Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (65′ Μπαμπαλούκας), Μπρίλης (75′ Δημαράς), Αντωνιάδης (72′ Μπενετάτος), Τσεβάς.

ΑΓΙΑΞ (Φώτης Ζησάκης) Κορδάς (62′ λ.τρ. Ηρακλής), Στασινόπουλος, Λέκκας, Θεοφάνους, Καντέζι, Ζιώτος, Ερμάλ, Κούρτι (72′ Κοντοπάνος), Κιάφα, Βασαλατζής (72′ Παπαχειμώνας), Λουσαράκης.