Connect with us

slideshow

Πανελευσινιακός- Ελευσινιακός 3-0

Αφεντικό στην Ελευσίνα ο Πανελευσινακός

Published

on

Σαφώς ανώτερος ο Πανελευσινιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και νίκησε εύκολα με 3-0 στο τοπικό ντέρμπι τον ΠΑΣ Ελευσινιακό.

Ο Πανελευσινιακός χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση νίκησε με χαρακτηριστική άνεση έναν αντίπαλο που δεν είχε τη στόφα και μάλιστα  μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, να τον κοιτάξει στα μάτια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη φάση ο Ελευσινιακός την έκανε μετά το 1-0 στο 56΄με τον Βούκα και άλλες δύο στο 90΄με τον Κοπαλά όταν βεβαίως το παιχνίδι είχε κριθεί.

Η φάση που απλοποίησε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τον Πανελευσινιακό μετά το 1-0 που είχε σημειώσει στο 50΄ο Μακρίδης με ανάποδη κεφαλιά ανάμεσα από δύο αμυντικούς, έγινε στο 65΄όταν ο διαιτητής Στρατής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Λιαηλία ο οποίος, όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα,  εξύβρισε τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή για το σκληρό μαρκάρισμα που του έγινε.

Από το σημείο αυτό ο Πανελευσινιακός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, σημείωσε δύο γκολ και θα μπορούσε να διευρύνει και άλλο το αποτέλεσμα.

Για την αποβολή όπως και για τη φάση στο 56΄ διαμαρτύρεται έντονα ο Ελευσινιακός. Στο λεπτό αυτό και ενώ το σκορ ήταν 1-0 ο Βούκα έφυγε μόνος στην περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε στον Ευαγγέλου. Οι του Ελευσινιακού ζήτησαν πέναλτι και αποβολή αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται

Το 2-0 έκανε ο Παπαευθυμίου στο 74΄και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χουμασουρίτζε ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος, πήρε τη μπάλα πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε τον Πορανίδη.

 

Καλός ο διαιτητής Στρατής, φωνάζει ωστόσο ο Ελευσινιακός για τις δύο φάσεις

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Βάσης, Δούκας (68΄ Παπαευθυμίου), Καριαβούλας, Φιλιππής, Αποστολάτος, Ευαγγέλου, Χουμασουρίτζε, Ράεντ, Ανδρεάδης (78΄Ζήλος), Τούσης (46΄Μακρίδης).

ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πορανίδης, Νεανίδης (64΄Σκάρτσος), Λιναρδάκης, Λιαηλίας, Ευσταθιαδης, Πανιτσίδης (77΄Στάθης), Βούκα, Σιδηρόπουλος, Κοπαλάς, Λελούδας, Χάντης Π ( 46΄Τσεκάι).

Λάμπρος Πέγκος

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply