Connect with us

stoplekto

Πανελευσινιακός – Αίας Σαλαμίνας στον τελικό Κυπέλλου Παλαιμάχων Πειραιά

Published

on

Ο τελικός του Κυπέλλου Παλαιμάχων Πειραιά που διοργανώνει η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά διεξάγεται σήμερα στις 19.30 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Πανελευσινιακός και Αίας Σαλαμίνας είναι οι δυο φιναλίστ .Και οι δυο έχουν κατακτήσει ξανά  το τρόπαιο τα  δυο προηγούμενα  χρόνια .Η  ομάδα  της Ελευσίνας πέρυσι με αντίπαλο τον Ερμή Κορυδαλλού και οι Σαλαμίνιοι το 2013 όταν νίκησαν στα πέναλτι την Προοδευτική.

Τον τελικό θα διευθύνει ο Μίλτος Τερζάνης με βοηθούς τους Βασίλη Καρακίτσο και Λουκά Ζάχαρη ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Λεούσης.

« Είναι μια γιορτή ο τελικός των παλαιμάχων που αξίζει ο κάθε φίλαθλος να παρακολουθήσει Καλούμε όλο τον κόσμο να έλθει να διαπιστώσει από κοντά το επίπεδο των παλαιμάχων » δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος και πρόσθεσε:

« Τα τελευταία χρόνια όλες οι διοργανώσεις των παλαιμάχων  γίνονται με σοβαρότητα και αξιοπιστία. Χάρη στον κ. Βασιλόπουλο όλοι οι αθλητές έχουν δελτία ενώ υποβάλλονται και σε ιατρικές εξετάσεις.»

Πριν από τον τελικό στις 17.30 θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ  παλαιμάχων Πειραιά όπου θα χωριστούν σε Βόρειους και Νότιους.. Θα παίξουν αντιπροσωπευτικά  δυο παίκτες από κάθε ομάδα   βετεράνων που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα την χρονιά που πέρασε.

Θα μετάσχουν επίσης – τιμής  ένεκεν – και δυο παλαίμαχοι την Μυτιλήνη . Όπως είναι γνωστό οι βετεράνοι του Πειραιά είχαν μεταβεί για δυο φιλικά παιχνίδια στο νησί πριν από τρεις εβδομάδες, όπου έτυχαν θερμότατης υποδοχής

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply