Connect with us

3ος Όμιλος

Παναργειακός-Παναχαϊκή 2-0

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παναργειακός επικρατώντας με 2-0 της πρωτοπόρου Παναχαϊκής ξεκολλώντας από την τελευταία θέση φτάνοντας τους 16 βαθμούς. Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι είχαν περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς και κατάφεραν να τους πάρουν χάρις σε γκολ του Καρέλη στο 18’ και Καλογερή στο 65’. Από την άλλη, η Παναχαϊκή δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και το πλήρωσε.

Στο 10’ οι αμυντικοί πρόλαβαν προτού ο Σπανός γίνει επικίνδυνος, με τον Καλογερή στο 14’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0. Στο 18’ ο Καρέλης μπήκε στην περιοχη και με σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 22’ ο Τσελιος δύσκολα έδιωξε το σουτ του Ελευθεριάδη, με τν Φωτάκη στο 25’ να κάνει τη σέντρα και τον Μπιτσάκο που έπιασε την κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Στο 45’ το ψαράκι του Παναγιωτόπουλου πέρασε άουτ, με τους «λύκους» στο 65’ να κάνουν το 2-0 με τον Καλογερή.

Στο 71’ το σουτ του Σιαλμά κατέληξε στην αγκαλιά του Τσέλιου, ενώ στο 76’ ο Αργυρόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέλιο.

Παναργειακός (Γιάννης Δουβίκας): Τσέλιος, Καστρίτης, Βιδάλης, Σιάτρας, Στασινόπουλος, Ζαχαράκης, Παπουτσής, Καλύβας, Καρέλης, Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος (46′ Αργυρόπουλος), Φωτάκης, Μπουρλάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης (68′ Μαστραντωνάκης), Σπανός (46′ Σιαλμάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply