Connect with us

6ος Όμιλος

Παναγιωτόπουλος ξανά στα “Βυσσινί”-“Ήρθα για την άνοδο στην Προοδευτική”

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία πραγματοποίησε η Προοδευτική αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ποιοτικό επιθετικό ,Γιάννη Παναγιωτόπουλο. Το νέο απόκτημα της ιστορικής ομάδας θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από σήμερα κιόλας και είναι δεδομένο ότι με την παρουσία του θα βοηθήσει σημαντικά τους “βυσσινί” στην επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανθηραϊκός ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Ραφήνας, Ατρόμητο Πειραιά, Φωστήρα, Εθνικό Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης και Παναχαϊκή.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση του Νίκου Λεμονή δείχνει ότι πρόθεση της έχει την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές προκειμένου ο σύλλογος να πετύχει το στόχο της ανόδου.

“Ήρθα για την άνοδο”

Ο ίδιος μάλιστα λίγη ώρα μετά την επικύρωση της συμφωνίας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του κάνοντας λόγο ότι μοναδικός στόχος αποτελεί η άνοδος στην Football League.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: Επέστρεψα στην ομάδα που αγαπήθηκα πιο πολύ από όλες ως τώρα.  Ειναι σα να έχω αφήσει κάτι στην μέση γιατί πριν 5 χρόνια μας στέρησαν την άνοδο στην Β από μια προσφυγή.. Εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε και να πάει η προοδευτική εκεί που της αξίζει.