Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πανίσχυρος ο Πειραϊκός

Published

on

Πολύ δυνατός θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα ο  Πειραϊκός. Ο ιστορικός σύλλογος  όχι μόνο διατήρησε τον περυσινό βασικό του κορμό , αλλά πραγματοποίησε και αρκετές μεταγραφές ενώ ενίσχυσε και το τεχνικό του τιμ.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν : Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός Μωυσής Παυλίδης που έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τη Νέα Ιωνία, ο 20χρονος αμυντικός Γιώργος Αξιώτης από τον ΠΑΟΚ Μάνδρας ,ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Καραλάγας από τον ΓΣ Σαλαμίνας που έπαιξε παλαιότερα στον Αίαντα, ο 18χρονος επιθετικός Αντώνης Παραλόπουλος από τα Βασιλικά Εύβοιας, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Καρδαράς από τον ΑΟ Πλαταιών Βοιωτίας, ο 17χρονος Σενεγαλέζος  Αλού Ντιόπ που έχει αγωνιστεί στην Άνοιξη Αττικής και είναι διεθνής με την ομάδα Κ17 της χώρας τοου, ο  18χρονος επιθετικός Γιώργος Καραμπέτσης από την Αλσούπολη, ο 18χρονος μέσος Μανώλης Τροαδίτης από τον Ήφαιστο, ο 18χρονος επιθετικός Σταύρος Κρητικός από την Ρόδο, και ο 18χρονος μέσος Παναγιώτης Γκούρη από την ομάδα κ17 του Πανιωνίου.

*Προπονητές παραμένουν και φέτος οι Γιώργος Λιανός και Δημήτρης Κατιρτζόγλου. Στο τεχνικό τιμ μετέχουν από φέτος ο γυμναστής Θανάσης Κοσμάς απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος πτυχίου ΟΥΕΦΑ Β’, ο Δημήτρης Μηνάς ως προπονητής τερματοφυλάκων και οι φυσιοθεραπευτές Γιώργος Ευαγγελάτος και Ελένη Μποσινάκη.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και των χορηγών σε γνωστό χώρο.