Connect with us

slideshow

Πανίσχυρη γίνεται η Προοδευτική

Published

on

Η χθεσινή μέρα ήταν από αυτές που γέμισαν αισιοδοξία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο οπαδό και φίλο της ιστορικής ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. Στην πολυαναμενόμενη συνέλευση που έγινε σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα «ΠΛΕΙΑΔΕΣ» του Δήμου Κορυδαλλού, ο κόσμος της ομάδας έπρεπε να πάρει την οριστική απόφαση για την νέα διοίκηση, σύμφωνα πάντα με την διαδικασία που ορίζει το καταστατικό της ομάδας.
Η αίθουσα που παραχώρησε ο Δήμος Κορυδαλλού, ήταν κατάμεστη από νωρίς. Η συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος κινήθηκε σε πολύ ήρεμους τόνους, δείγμα της συσπείρωσης που δείχνει ο κόσμος της ομάδας με σκοπό την αναγέννηση του φοίνικα. Αφού έγιναν οι απαραίτητες ομιλίες, ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια με τους δύο συνδυασμούς που ήθελαν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Το ένα ήταν του κου Δ. Χόρτσα και το άλλο του κου Σεβαστόπουλου. Όσοι από τους παρευρισκόμενους είχαν δικαίωμα ψήφου, αφού άκουσαν τα πλάνα των υποψηφίων, ψήφισαν ονομαστικά και νικητής αναδείχθηκε ο κος Χόρτσας με 60 ψηφους, έναντι 20 του κου Σεβαστόπουλου. Υπήρξαν και 1 λευκό και 3 άκυρα ψηφοδέλτια.

Ο κόσμος της ομάδας, εύχεται στη νέα διοίκηση οτι καλύτερο για την επίτευξη των στόχων της. Όλοι οι φίλοι της ομάδας έχουν  ένα όνειρο. Να ξαναδούν την Προοδευτική, εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι. Και το σίγουρο είναι ότι αν δούν σωστές  κινήσεις, θα στηρίξουντην προσπάθεια με κάθε τρόπο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply