Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πανάξια στην Α’ Κατηγορία ο Απόλλων Ποντίων

Published

on

Μετά από πέντε χρόνια ο ιστορικός Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου επανέρχεται στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Την Κυριακή το απόγευμα οι Πόντιοι γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο γήπεδο Γκορυτσάς. Η ομάδα του Μπάμπη Λιαϊλιά είχε μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς τερμάτισε πρώτη και αήττητη , έχοντας μάλιστα ξεκινήσει με μείον δύο βαθμούς λόγω περσινής τιμωρίας.

Τη φιέστα τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Ασπροπύργου Τάσος Παπαδόπουλος και Παντελής Σαββίδης, ενώ από την ΕΠΣΔΑ παρευρέθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Κώστας Διολέτης,  ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ντούρος ο ειδικός Γραμματέας Νίκος Ευθυμίου και το μέλος Αντώνης Πατέλας.

Την απονομή έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κώστας Διολέτης, ο οποίος έδωσε την κούπα του πρωταθλήματος στον αρχηγό του Απόλλωνα Νίκου Ουσταμπασίδη, για να ακολουθήσουν έξαλλα πανηγύρια από παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Μουσική και σουβλάκια συνόδεψαν τη γιορτή, ενώ πιο βράδυ η διοίκηση έβγαλε την ομάδα για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του Ασπροπύργου.

Για την επιτυχία αυτή μίλησε στη στήλη ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Σιδηρόπουλος, ο οποίος μας είπε: « ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που πάλεψαν σκληρά αυτή τη χρονιά και στο τέλος δικαιώθηκαν. Είμαστε πανάξιοι πρωταθλητές, τερματίσαμε αήττητοι στο πρωτάθλημα κάτι το οποίο είναι έργο του προπονητή μας Μπάμπη Λιαϊλιά, τον οποίο στηρίξαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλω να πω σε ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του συλλόγου , όπως ο  Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου καθώς και οι Λουκάς Κυριαζίδης Σπύρος Μπέκος και η εταιρεία «Βιοράλ».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply