Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παλληνιακός-Ηράκλειο 2-0

Published

on

Ένα από το ομορφότερα παιχνιδια που έγινα το σαββατοκύριακο, έλαβε χώρα στην Παλλήνη εκεί που ο Παλληνιακός επικράτησε με 2-0 του Ηρακλείου.

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα με τους Βαγγέλη Χαντέ και Νίκο Παπαρούνη να βλέπουν να γυαλίζουν τα μάτια των παικτών τους.

Το Ηράκλειο είχε εξαιρετική παρουσια κυρίως στο α’ μέρος όπου περιόρισε τους ‘κιτρινόμαυρους’ έχοντας καλές στιγμές με τον Γκούγκα.

Απο την άλλη, ο Παλληνιακός είχε καλές φάσεις με τους Καλιαμπάκα και Γεωργουδάκη που δεν βρήκαν στόχο.

Στο β’ ημίχρονο, ο Παλληνιακός είχε την πρωτοβουλία με το Ηράκλειο να έχει επίσης καλές στιγμές, ωστόσο το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Νίκος Κετσετζόγλου ο οποίος στην πρώτη του επαφή πέτυχε το τέρμα, ενώ το 2-0 έγινε λιγο πριν το τέλος μετά από πλασέ του Χρυσάφη.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντες) Φυλακτός, Χαλκιάς, Αρκούδας, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Αλεξίου, Σαμιος, Μαλάι, Γεωργουδάκης, Μουστόγιαννης, Καλιαμπάκας. Επαιξαν ακομη οι Κετσετζόγλου, Γκαμάλ, Βλάχος, Κούνας, Νικηφοράκης, Μπίτιλης, Κουβέλης, Χρυσάφης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας, Βασιλός, Κραψίτης, Καφετζής, Γκούγκας. Επαιξαν ακομη οι Λύκος, Σπυριδάκης, Αντωνοπουλος, Γιαννίκος, Τούμπας, Λαγός, Δήμας.